Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehet? Normális?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve találkoztam egy sráccal,aki nagyon megtetszett,szemeztünk is,de a félénkebb srácok közé tartozik, ezért csak köszönőviszonyban voltunk,de tudtuk egymás nevét. Sajnos elköltözött ,ezért már nem láthatom a közelemben többé,de egy nap nem telik el úgy,hogy ne gondolnék rá.Illúziókat képzelek el,olyan helyzeteket,amelyekben én és ő vagyunk,többször újragondolom azokat a pillanatokat,mikor valahogy kommunikáltunk egymással,mindennap nézem a facebbokos profilját,a sulijának a honlapját,naponta többször is csekkolom,az új képeket is ,amelyeken ő van ,gyakran nézegetem,ha rá gondolok jókedvem lesz,és nagyon szeretek róla beszélni másokkal.De ennek ellenére még sincs merszem Facebookon bejelölni, de szeretnék még róla több mindent tudni,mert érdekel; így arra is gondoltam,ál-e-mailen írok neki vmi témára hivatkozva. Szerintetek? Mi van velem? Hozzátenném,hogy még soha nem volt párkapcsolatom.

19/L

2017. jan. 12. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egyrészt aranyos, másrészt beteges is. Te tök szerelmes vagy egyértelmű, én is voltam így, de már tudom, hogy nagy hülye voltam. Sokan úgy bejelölnek facen, hogy soha nem is beszéltünk előtte, meg utána se, csak egy suliba jártunk vagy ugyanazzal a busszal jártunk. Semmi jelentőssége ha bejelölöd, nem fogja egyből azt gondolni, hogy szerelmes vagy :) Áll eamilt ne csinálj, az lenne igazán nem normális húzás. Jelöld be és beszélgess vele bátran. 22f
2017. jan. 12. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom... mi csak ritkán láttuk egymást,és mi van,ha már nem emlékszik rám... miért mindig az kell,ami elérhetetlen?
2017. jan. 12. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legtöbben így vagyunk ezzel. Halva született vágyak után szaladunk..a te eseted még nem is annyira reménytelen, mert amikor még megismerted a közeledben volt. ÉÉÉS ne hidd magad ilyen jelentéktelennek, hogy szerinted nem is emlékszik már rád..biztos hogy emlékszik. Milyen távolságba költözött tőled?
2017. jan. 12. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan 120 km-re költözött tőlem. Nem tudom,miért vagyok ilyen gátlásos,ha akkor mertem vele flörtölni :(( nem értem magam sem
2017. jan. 12. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gondolod hogy azért, mert 19 évesen még párkapcsolatod se volt? Nem mintha ez elitélendő lenne, de gondolom a többi ismerősödnek már régóta van valakije. Ez is okozhatja, de nem kötelező jelleggel, csak elmélkedem :) 120 km távolság szerintem amúgyse lenne egészséges egy párkapcsolatban..attól még merj írni neki, mondom hogy abból nem lehet baj :)
2017. jan. 12. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg korombelinek,akiket ismerek,még nem volt kapcsolata...bár lehet,én is csak vágyakozom
2017. jan. 12. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!