Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi lehet? Normális?
Kb. 1 éve találkoztam egy sráccal,aki nagyon megtetszett,szemeztünk is,de a félénkebb srácok közé tartozik, ezért csak köszönőviszonyban voltunk,de tudtuk egymás nevét. Sajnos elköltözött ,ezért már nem láthatom a közelemben többé,de egy nap nem telik el úgy,hogy ne gondolnék rá.Illúziókat képzelek el,olyan helyzeteket,amelyekben én és ő vagyunk,többször újragondolom azokat a pillanatokat,mikor valahogy kommunikáltunk egymással,mindennap nézem a facebbokos profilját,a sulijának a honlapját,naponta többször is csekkolom,az új képeket is ,amelyeken ő van ,gyakran nézegetem,ha rá gondolok jókedvem lesz,és nagyon szeretek róla beszélni másokkal.De ennek ellenére még sincs merszem Facebookon bejelölni, de szeretnék még róla több mindent tudni,mert érdekel; így arra is gondoltam,ál-e-mailen írok neki vmi témára hivatkozva. Szerintetek? Mi van velem? Hozzátenném,hogy még soha nem volt párkapcsolatom.
19/L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!