Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy megcsókoltam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy megcsókoltam egy 13 évest, mert megkért rá? 18/F

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Eggyit lovagolni egy nyamvadt csókon... A kiscsaj kérte, a srác meg megtette. Egyiknek se lett tőle semmi baja, sőt, gondolom, jó élmény volt a lánynak. És ennyi. Azon, hogy sokakat kihasznál a párjuk, vagy erőszakos, meg kihasználja az egyik a másikat, tizedennyit sem lovagoltok. De most azon, hogy egy fiú megcsókolt egy 5 évvel fiatalabb lányt, már rögtön máglyára is kéne vetni, nem?
2017. jan. 10. 21:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

23 évesen az ember nem tini, de rátok hagyom, beteg emberekkel úgyse szeretek beszélni, szóval sok sikert! Én nem mondtam, hogy pedofil, csak ha meg*ugja 14 év alatt és kiderűl , akkor lesz következménye, ezt mondtam...

13 éves, végülis még javában általánosba jár 23 éves meg most VÉGEZ MAJD AZ EGYETEMEN, de TÉNYLEG NAGYON JÓL ÖSSZEILLENEK, az ágyban biztos, merthogy máshogy nem az hótziher.

2017. jan. 10. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

A kérdező 18 éves. Tizenéves. Azaz tini.

Az, hogy szerinted nem lehet semmi mást csinálni egy 13-14 évessel, csak dugni, na, az a betegség.

És egyébként az miért is baj, ha valaki más szintű iskolába jár? Vagy ha valaki még tanul, a másik meg dolgozik? Mert ez mindig olyan fene nagy érv szokott lenni, de eddig még senki nem mondott rá egyetlen ép magyarázatot sem, hogy mi a fenéért gátolna bármiben az, ha a másik nem ugyanazon intézményrendszer tagja.

2017. jan. 10. 21:37
 24/26 anonim ***** válasza:
58%

Na, csak kibújt a szeg a zsákból. Neked teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki ne az ingyen dugás lehetőségét lássa egy lányban, hanem valami mást/többet annál.

Ez esetben viszont egyértelműen te vagy a defektes. Amit a primitív stílusod is alátámaszt.

2017. jan. 10. 21:52
 25/26 Trevenor ***** válasza:
100%

Torz egy világot élünk. Akik érdekből vannak együtt, azok "normálisak". Akik megalázzák a "szerelmüket", mert hát "ő a férfi, vannak igényei, akkor is, ha az a másiknak rossz", azok szintén normálisak. Akik önzőek, és kihasználják a másik szeretetét, azok szintén normálisak. Ha egy 20 éves srác 40-es nőket dug, az is normális.

De ha egy fiatal felnőtt pusztán csak szeret egy tinit, akivel boldogok együtt, és akivel egyszerűen csak szeret együtt sétálni, beszélgetni, hülyéskedni, önfeledten szórakozni, moziba járni, kirándulni, stb, az már milyen selejtes némber.

Beteg egy világban élünk.

2017. jan. 10. 22:04
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#24: a válaszaid alapján az általad használt jelzők inkább a te mentális állapotodat tükrözik.
2017. jan. 10. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!