Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsókoltam édesapám egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoltam édesapám egyik barátját. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, melyik kategóriába írjam a kérdést, de mivel elég gyerekes a hozzáállásom sajnos, ezért ide írom.

17 éves vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom,mindig a csókig jutottam el a fiúkkal, aztán megijedtem és ennyi volt. Azaz 2 fiúval ugyanis csak velük alakult volna valami, de aztán mégsem. Elég kevés az önbizalmam, persze mondogassák, hogy szép vagyok stb. De ugye ezt egy önbizalomhiányos lánynak hiába mondják.

Jó a kapcsolatom a szüleimmel, ha nem a barátaimmal szórakozok valahol, akkor a szüleimmel szervezünk közös programokat. És olyankor a szüleim barátai is, szintén a családjaikkal csatlakoznak hozzánk. És van egy kedves ismerősünk, akit már kb. 9 éves korom óta ismerek. Régen amikor alapsulis voltam, bejárt a suliba előadni, szóval tényleg régen ismerem. Édesapám egyik legjobb barátja. Nős, 3 gyermekes apuka. Mindig rettentően kedves volt velem, segített, mindig mosolygott ha beszélgettünk. De ő mindenkivel ilyen.

Tegnap csunyán összevesztem az egyik fiú barátommal, és egész nap le voltam törve. Átjöttek az apu barátai, és anyukám szólt, hogy menjek ki kicsit beszélgetni, ne punnyadjak a szobában. Ki is mentem, aztán beszélgettünk, amikor indulni készültek, bejött az apu barátja egy usb-vel, hogy tegyem rá a gépemre a képeket. Amíg csináltam, beszélgettünk, és valahogy jobb kedvre derített pedig nem beszéltünk sokat. Boldognak éreztem magam.És amikor elindult a szobámból, lehet az adrenalinnak, vagy egy pillanatnyi elmezavarodottság hatására megcsókoltam. Nem smároltam le, de megcsókoltam, pár másodpercig tartott, nem lökött el, hanem elkezdett nevetni, és megkérdezte, hogy biztosan ezt e akartam csinálni. Nem röhögött ki, csak mosolygott meg láttam rajta, hogy totál lesokkoltam. Persze ekkor már eljutott az tudatomig, hogy mi a sz**rt csináltam, és elkezdtem pánikolni. Majdnem elsírtam magam, bocsánatot kértem(nem is egyszer) mondta, hogy semmi nem történt, meg hogy elfelejthetjük, nyugodjak meg stb. Tolta belém a megnyugtató dumát mert szerintem látta, hogy a bőgés határán vagyok. Fogalmam sincs mi történt velem, miért tettem. De azóta elég sokszor eszembe jut a story. Pocsékul érzem magam. Mit tegyek?

2016. dec. 27. 01:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Most csak pánikolsz, és úgy érzed kéne tenned valamit, de semmit nem kell tenned. Ha azt mondta elfelejthetitek akkor legyen úgy is. Kedvesnek tűnik, nem olyannak aki ezzel visszaélne. Hagyd ezt a dolgot feledésbe veszni, valószínűleg tudja hogy kicsit megzavarodtál (amit mondjuk én se értek, biztos csak hirtelen, kellett valaki, és ő ott volt, és biztonság érzetet adott) tini vagy, történnek ilyen "impulzív" dolgok ilyen korban. Összegzés kedvéért, lehet hogy legközelebb kicsit égni fog a fejed, de ez majd elmúlik. Csak nyugi, és felejtsd el.

Másik tipp: Amit az elején mondtál, hogy azért hátrálsz meg egy fiútól, mert megijedsz, nem értem, de nem ez a lényeg. Ha ilyen történik, tudasd a sráccal, mert ez nekem például teljesen máshogy jönne le. Úgy érezném hogy velem van a gáz, és nem azt hogy te nem érzed magad elégnek hozzám. 18/f

2016. dec. 27. 01:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tuti jó arc csávó, nem fogja felhozni soha. Valszeg a továbbiakban ha találkoztok mosolyogni fog ezen és ez érezhető is lesz (LEHET), de nincs ezzel semmi gáz. Nyugodj meg és keress egy korodbeli pasit :)
2016. dec. 27. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!