Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam a legjobb barátnőm!?
Részegen megcsókoltam a legjobb barátnőmet, hétfőn pedig a suliba már úgy mentem, hogy az osztálytársaim folyton felém néztek. Azt hittem hogy csak paranoiás vagyok, de amikor odamentem a barátaimhoz ők elhalgattak, aztán kínosan beszélgettünk, és egyszercsak teljesen váratlanul az a lány akit megcsókoltam, ott, mindenki előtt elkezdett velem kiabálni, hogy rohadt leszbikus ****** vagyok... Már egy hete nem voltam iskolában, nem tudom mit tegyek, senki nem áll mellettem...
17/L
Muszáj lesz tisztáznod valahogy a helyzetet, ez így tényleg szar állapot. Nem lennék a helyedben.
16F
Ha visszacsókolt akkor mi lett volna? Mi lett volna, ha akkor épp ő is vevő a dologra?
Na mindegy.
Megkérdezhetem, hogy jött az, hogy megcsókold? És az, hogy részeg voltál nem mentség. Szóval légyszíves ne azt mond.
Nem merült fel benned a kérdés, hogy egy kis újdonságra vágytál és kipróbáltad volna egy lánnyal? És erre a legjobb barátnőd lett volna a tökéletes alany csak nem úgy alakult..
Attól, hogy részegen lesmársz egy csajt, ne mbiztos, hogy leszbikus vagy.
Ismerek olyan fiút, aki a szemem láttára mászott rá a másik haveromra, elkezdte csókolgatni, és ordította, hogy "Megakarlak ba szni!" és elkezdte fogdosni meg hasonlók, csak mert részeg volt.
De egyébként barátnője van és teljesen heterónak vallja magát, bár a barátnője is panaszkodott rá, hogy ittasan tényleg sokat foglalkozik a fiúkkal.
Ismerek olyan csajt, aki józanul homofób, de amikor már eleget ivott és már abban az állapotban van, hogy kiesik neki minden másnapra, akkor elkezd nőkre mászni, simogatni őket, stb.
Pedig biztos nem leszbikus, mert ismerem elég régen.
Egy bizonyos alkoholszint felett mutat az ember biszexuális hajlamokat, egy meleg is mutathat mást ittas állapotban.
Egyébként, ha a "legjobb barátnőd" olyanokat ordított neked, hogy leszbikus kur va vagy, akkor szerintem nem a legjobb barátnőd, mert akkor megtudtátok volna ezt beszélni négy szem közt, bár ez magánvélemény.
A kérdés az, hogy tényleg izgulsz-e a nőkre, vagy csak az alkohol hozza ki belőled.
Rám nem hat így az alkohol, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de valakire igen.
Szerintem mindenképpen ülj le vele beszélni, és kérj tőle bocsánatot, és zárd le vele a barátságotokat.
Egyszer egy volt osztálytársam aki csaj volt, elkezdett nekem ballagás után szerelmes leveleket írogatni, meg facen is szerelmet vallott stb.
Nem bírtam lekaparni, a végén beadtam, hogy pasim van és letiltottam.
Folyamatosan zaklatott, nem tudtam vele beszélni rendesen.
/L/Hetero
Ezt a baromságot! Ezért így kiakadnak?? Jesszus csak egy csók mi van abban?! Egyáltalán nem vagy leszbikus én is csókoltam már meg barátnőmet (sőt smároltunk is) és nincs abban semmi. Nyugodtan menj be, ha valaki szekál akk mond meg h részeg voltás és nem dugtatok csak szájon pusziltad, ne legyenek már ilyen prűdek. A lánynek esetleg megmondhatod, hogy ha neki ez rosszul esett vagy rossz érzést okozott akk sajnálod, de nem akartál semmi rosszat és ne szekáljon téged. Egyébként a legjobb barátok nem csinálnak ilyet egymással, hogy nyilvánosan megalázzák ilyennel a másikat... csak gndold át ki neked a csaj.
Másrészt sokan nagyon izgulnak erre, szóval ha úgy tűnik megvetnek emiatt gondolj arra hogy tuti elképzelték már ezerszer:)
A suliba meg mindenképp menj be mert így tudják hogy ennyire bán a dolog és még több ideig tart majd a pletyka, mintha bemennél mondanál egy na és?-t mert akk hamar lecseng. A barátnőddel beszéld meg mert tőle indult az egész és ha tényleg a legjobb barátnőd akkor ezt elrendezitek
#7-es:
Attól hogy valaki erősen homofób, egyáltalán nincs kizárva hogy tudatalatt ne lenne meleg. A legtöbb ilyen meber így nyomja el magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!