Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy megcsókoltam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy megcsókoltam egy 13 évest, mert megkért rá? 18/F

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 17:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%
9es szerintem neked komoly gondod lehet, ha 23 éves létedre csak 13 évest tudsz felszedni, mi van veletek, megőrült mindenki vagy mi?
2017. jan. 10. 18:27
 12/26 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg így van... az meg se forduljon a fejedben hogy esetleg azért vagyok vele mert szeretem őt, ugyan..
2017. jan. 10. 18:30
 13/26 anonim válasza:
22%
hát vannak ilyenek akik szerint "ha füves a pálya mehet a meccs"
2017. jan. 10. 18:32
 14/26 KakashiSensei ***** válasza:
74%
Szerintem nem vészes, de másoknak ne mondd el, mert piszkálni fognak miatta. A te részedről ez csak egy kedves gesztus volt egy kislány felé, és ez inkább az ő hibája, mint a tiéd, ha valakit ki kell nevezni hibásnak.
2017. jan. 10. 18:36
 15/26 anonim ***** válasza:
30%
23 éves 13 évest szeret, hát igen, nagyon érett ember lehetsz szellemileg, ha ilyen visszamaradott ember lehetsz értelmilrg, mindesesetre bimbózó kapcsolatot, remélem azért még azelőtt lesz gyerek, mielőtt 14 lesz, hogy büntetést azért kapj érte.
2017. jan. 10. 18:49
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
23 évesen egy 13 éves. Grat. Mondták már, hogy bárki rád hívhatja a rendőröket, miután ez pedofília és büntetendő? Hol vannak a kislány szülei ilyenkor? Vagy a Te szüleid?
2017. jan. 10. 20:09
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Sok a marha itten. Egyáltalán nem gáz. Csak egy csók...

Ha ennél tovább mész (remélem érted hogy mire célzok), akkor az már baj. Ez ilyen "felkészítés az életre" csók. :)

2017. jan. 10. 20:39
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

Azért ne keverjük a szezont a fazonnal!

Pedofília: a serdülőkor előtti, nemileg fejletlen kisgyerekekhez való szexuális vonzódás. Egy 13 éves már rég nem felel meg a pedofília kritériumainak.

Megrontás: 14 éves életkor alatti személlyel folytatott szexuális aktus. (Értve ez alatt a közösülést vagy fajtalankodást.)

Persze, ettől még rá lehet hívni a rendőröket, akik aztán pofánröhögik a feljelentőt, hogy "jaj, szereti a kislányt, és képzeld, még sétáltak is együtt..."

Ha nincs köztük szexuális interakció (a csók nem minősül annak), akkor nem merítik ki a megrontás fogalmát.

Ja, és igen, nyilván aki egy fiatalabba beleszeret, az csakis azért teheti, mert egy élettelen, fogyatékos lúzer. Mert mi másért?

Én is rohadt furcsának találom, hogy mondjuk egy 23 éves egy 13 évessel jár, de basszus. Jóval nagyobb abnormalitásokat is lazán mindenki eltűr, őt meg azért, mert szeret valakit, már mindenféle beteg retardáltnak tituláljuk?

Persze, hiszen nyilván csak egy elmebeteg lehet képes szeretni valakit, aki fiatal, és akivel nem a dugás körül forog minden. Ellenben akinek egy kapcsolatban a dugás az egyedüli érték, az az isteni férfiideál netovábbja, a megtestesült értelem és erény. Ő az egészséges férfi mintaképe. Hát még aki szombat esténként akivel épp a diszkóban egymás mellé kerülnek, már szopatja is le, na, ő az igazi, egészséges férfi! Nem ám olyan agyament, aki egyszerűen csak szeret valakit. Nem is értem, hogy lehet valakit önzetlenül, önmagáért szeretni, és nem csak azért, ha cserébe heti kétszer leszop és lenyeli, na meg hagyja az anált, akkor is, ha rohadt rossz neki. Mert annak ám nincs semmi defektje, aki azt erőlteti, ami a másiknak fáj, és aki csak addig szeret, ameddig telespriccelheti az arcodat.

Igen, nem szokványos, hogy egy 23 éves egy 13 évesbe szeressen bele. Igen, valószínűleg rohadtul gyerekes a srác. És? Ennél sokkal nagyobb személyiségtorzulások is vannak, amiket mindenki szó nélkül eltűr. De persze, ő tényleg az emberiség selejtje, egy vállalhatatlan genetikai hulladék, amiért egy tiniben meglátta a szerelmet, az ember, és amiért nem csak valami fejletlen bábuként tekint rá.

Lehet lepontozni, köszönöm.

2017. jan. 10. 21:19
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Az ugyebár teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki ne azért járjon egy nála fiatalabbal, mert egy nyomorék, akivel senki más nem áll szóba. Hanem mondjuk azért, mert jól érzik magukat egymással. Á, ez teljes képtelenség, nyilván...
2017. jan. 10. 21:25
 20/26 Lilikécske ***** válasza:
76%

Ne nézzetek már egy 13 évest csecsemőnek, akivel az összes közös téma az építőkocka lehet! Meg egy 23 éves sem vén csont.

Az pedig, hogy két tini (mert a krédező is még tizenéves!) megcsókolja egymást, egy tök aranyos dolog.

2017. jan. 10. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!