Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu azt mondja hogy cuki vagyok akkor illik neki visszamondani hogy o is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 18:26
2/7 anonim válasza:
Ha érzel iránta valamit, akkor igen, de teheted ezt csupán egy pozitív gesztusként is :)
17/f
4/7 anonim válasza:
Nem. Bár én kedvességből vissza szoktam írni, hogy ő is, vagy ilyesmit. Még azoknak is, akik nem érdemlik meg.
5/7 anonim válasza:
ha nem tetszik ne mondd, mert fére értené, mondd azt inkább, hogy köszi kedves vagy.
6/7 anonim válasza:
Brrr. Nálam a cukival kiverik a biztosítékot.
De nem kell visszamondanod,ha nem tartod úgy.
7/7 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszenek. Egy lány lehet cuki, egy fiú ne legyen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!