Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy varosi lany szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy varosi lany szerintetek illik egy falusi fiuhoz?

Figyelt kérdés

Segitsetek, bizonytalan vagyok, vele vagyok lassan harom honapja es momdta h mutassam meg a hazunkat neki.

A lenyegre terve az hogy ha megyunk befelr es a varosi nem e fog megilyedni az allatoktol( tyuk).

Bocsi telorol irtam azert nincs ekezet.

2016. júl. 28. 23:11
 1/5 anonim válasza:
100%
Ne görcsölj rá ennyire.
2016. júl. 28. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem fog felni az allatoktol?
2016. júl. 28. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, sose látott még tikot, össze fogja magát fosni oszt takaríthatod a ganét a csajod után is .-.

Figyi ezt városi lányként mondom: Neked kell ismerni a barátnőd, három hónap alatt azért már csak meg kellett tudnod róla, hogy fél-e valamilyen állattól. Azért ha ő kéri hogy mutasd meg a házad, biztos tudja hogy lesznek ott állatok is. :) Ne görcsölj rá ennyire erre a falusi-városi témára mert -ha a barátnőd picikét is hasonlít rám- rosszul fog neki esni. Kicsit olyan ez mintha egy falat húznál magatok közé. Na de ne csak emiatt ne görcsölj ezen, neked se esik jól az idegeskedés >< 16/L

2016. júl. 29. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi nektek.
2016. júl. 29. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mutass neki előtte fényképeket a házról :-)

De tényleg: beszélgetni nem szoktatok? Nem ártana néha.

2016. júl. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!