Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy varosi lany szerintetek illik egy falusi fiuhoz?
Segitsetek, bizonytalan vagyok, vele vagyok lassan harom honapja es momdta h mutassam meg a hazunkat neki.
A lenyegre terve az hogy ha megyunk befelr es a varosi nem e fog megilyedni az allatoktol( tyuk).
Bocsi telorol irtam azert nincs ekezet.
Dehogynem, sose látott még tikot, össze fogja magát fosni oszt takaríthatod a ganét a csajod után is .-.
Figyi ezt városi lányként mondom: Neked kell ismerni a barátnőd, három hónap alatt azért már csak meg kellett tudnod róla, hogy fél-e valamilyen állattól. Azért ha ő kéri hogy mutasd meg a házad, biztos tudja hogy lesznek ott állatok is. :) Ne görcsölj rá ennyire erre a falusi-városi témára mert -ha a barátnőd picikét is hasonlít rám- rosszul fog neki esni. Kicsit olyan ez mintha egy falat húznál magatok közé. Na de ne csak emiatt ne görcsölj ezen, neked se esik jól az idegeskedés >< 16/L
Mutass neki előtte fényképeket a házról :-)
De tényleg: beszélgetni nem szoktatok? Nem ártana néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!