Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánytól illik megkérdezni hogy mikor jött meg neki? 16 F
Azért ezt a beszélgetést megéri elképzelni... ültök a kanapén, néztek valami filmet és "figyu, neked mikor jött meg?" XD
Ha a csaj a barátnőd tudni fogod mikor jön meg neki (ha igazán faxagyerek vagy, nagyjából még számolni is tudod mikor lesz meg neki). Ha meg nem a barátnőd, akkor abból veszed észre, hogy megvan-e neki, hogy hajlandó szexelni veled, és lehetőség szerint ne tedd be neki gumi nélkül :D
Jaaaa,hogy te azért kérdeznéd meg,mert mindig feszült és nem tudod, hogy most megvan-e neki vagy mindig ilyen?:D
Csak akkor illik,ha bizalmas a kapcsolatotok. Sőt, akkor sem illik, de akkor talán nem fog annyira meglepődni.
júúúúj :D xD kiégtem :D highfive tesó!!
én lazán odabokném neki :D de én nem csak a páromnak lokném oda mert más lányoknak is oda boktem már mikor hisztiztek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!