Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor illik visszamondani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor illik visszamondani?

Figyelt kérdés

Tegnap megbeszéltem egy konkrétan randinak kikiáltott találkozót egy csajjal. Igazából nem halok meg az izgalomtól, úgy voltam vele, hogy jobb mint itthon ülni, aztán majd meglátom mi alakul belőle..

Viszont van egy másik lány, akivel régebb óta és sokkal szívesebben beszélgetek, de mindig hangoztatjuk, hogy csak barátok vagyunk. Ez a lány meg felvetette az ötletet, hogy menjünk el moziba, vagy valahova. Igazából nagyon régóta szeretnék már találkozni, de mivel csak barátok vagyunk, ezért nem mertem nyomulni. Fogalmam sincs, hogy ez egy haveros mozizás vagy egy csajozós mozizás lesz..

Visszamondjam a másik csajt, vagy menjek el mindkettőre?

16/F

2016. júl. 24. 13:11
 1/6 Adelll ***** válasza:
Hat nem kell visszamondanon mert az egyik csak barati talalkozo hivatalosan. Bar ha neked egyertelmuen a masik lany tetszik es nem az akivel randizni mesz akkor ne altasd ot.
2016. júl. 24. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
menj el mindekettőre lesz ami lesz. Bár én úgy sorrendezném a dolgot, hogy előbb legyen a mozizós, és utána legyen a másik csajjal. Így ha az elsőn aki nagyon bejön neked, nem jön össze, akkor még mindig ott van a másik.
2016. júl. 24. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
utolso jol beszel, a jobb csaj legyen az eslo. Ha osszejon akkor jobban jartal, ha nem hát a másik még ott van tartalékba.
2016. júl. 24. 13:36
 4/6 anonim válasza:
72%
Pfuuuj! Srácok ne már! Értem a logikát de mi az hogy a rosszabb csaj ott van tartalékban??? Jézusom... menj elöbb a "tartalék lánnyal" és ha bejön akkor is elmehetsz mozizni a bará lánnyal de legalább nem használod ki a másik csajt se
2016. júl. 24. 13:47
 5/6 anonim válasza:

Ne mond vissza egyiket se.

Egyébként, akivel csak barátok vagytok az a szitu ismerős.

Nekem is volt ilyen lány barátom elég sokszor nyomultam rá és eléggé egyértelmű volt, hogy én mit szeretnék, de ő mintha észre se vette volna. Nem sokkal késöbb összejött az egyik legjobb haverommal.

Miután szakítottak akkor se érdekeltem, nem sokkal késöbb olyanok voltunk egymással, mint az idegenek (bár itt volt sok minden, amivel fájdalmat okozott és elegem lett abból a lányból).

2016. júl. 25. 02:05
 6/6 anonim válasza:

Előző vagyok.

#2-vel és #3-mal értek egyet.

2016. júl. 25. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!