Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akit nagyon nagyon szeretek,érzem,hogy ő az igazi,ez biztos. De ő már nem szeret. 9 hónapig voltunk együtt,és nagyon jól megvoltunk,még a szülők ellenzése ellenére. Szerintem ő már nem is szeret engem,de én nem tudom nem szeretni. Még beszélni sem tudok vele sehogy,mert minden kapcsolatot megszakított köztünk,nem tudom hogy szeressek ki belőle.2017. jan. 8. 17:35
1/3 okosóra 

válasza:

Ismerkedj......es talan ratalalsz az igazira is
2/3 anonim 

válasza:

Az ismeretségi kör bővítése egy nagyon jó ötlet. Hiszen sosem tudhatod, hogy mikor és kivel hoz össze a sors.
3/3 anonim 

válasza:

Kösd le valami mással a figyelmed, úgy könnyebb a felejtés... 17/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!