Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány, ha nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha nincs humorom?

Figyelt kérdés
15/f
2017. jan. 7. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok...
2017. jan. 7. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez az egyik legfontosabb, szóval elég nagy hátrány, ahogy látom a körülöttem lévő embereket, egyértelműen az jön le, hogy aki vicces azt alapvetően hamar befogadják, mivel a humorával hamar megtud nyilni és jól is érzik magát az emberek kötülörre, valószínűleg egy lány is inkább nevet egy srác mellett, mint hogy feküdjenek és panaszkodjanak, amúgy az pld elég rossz szokás, hogy Xdd meg iyeneket írsz, egy viccet enélkül is értenek szerintem.
2017. jan. 7. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Valójában én azt tapasztaltam, hogy a lányoknál fontos, ha humoros vagy, de van egy érzékeny éned is, amely komoly tud maradni, meghallgatja, vigasztalja, tanácsot ad neki, egyszóval tud lelkizni is. Ez a két dolog a lényeges, hogy megtudd hallgatni és megtudd nevettetni.
2017. jan. 7. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Halott vagy ha nincs humorod.

R.I.P kerdezo :D

2017. jan. 7. 16:29
 5/12 A kérdező kommentje:
jaja, dead inside vagyokxdd
2017. jan. 7. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Lányként nekem sincs egyáltalán. Néha én is gáznak érzem, de szerintem ennél vannak sokkal fontosabb tulajdonságok is.
2017. jan. 7. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
hátigen, most igy facebookra posztolta, egy gyerek, hogy "utánanéztem a családomnak, és rájöttem, hogy én vagyok a gyökér" erre aláírtam, hogy szerintem ahhoz, hogy erre rájöjj, nem is kellett volna utánanézni...erre meg rámir, hogy ez egy játék és ha nem folytatom egyáltalán nincs humorom..és nem folytattam...
2017. jan. 7. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Annyit mondok,h előny ha humorosabb vagy és megtudsz egy lányt nevettetni. Nem faarccal ülsz,meg mint aki be van savanyodva. Persze fontos a jó beszélgetés meg ha valaki együttérző törődő. De jó ha van egy mókásabb éne.
2017. jan. 7. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Henrik? :DD
2017. jan. 7. 19:31
 10/12 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyok angol király
2017. jan. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!