Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok előny vagy hátrány, ha egy lány troll (kodik)?
Figyelt kérdés
Alapvetően normális, csak szeret trollkodni. De jól csinálja.
(Nem trollkod el mindent!)
2016. dec. 27. 17:40
1/9 anonim válasza:
Nálam hátrány, komolytalanságot feltételez a lányról.
2/9 anonim válasza:
Attól függ mivel csinálja,ha normális kereteken belül akkor nálam előny.
3/9 anonim válasza:
Álomnő, jómagam is hivatásos troll vagyok :D
17f
4/9 anonim válasza:
Humorba most raktam ki egy szóviccet a héjáról :D
5/9 anonim válasza:
Mivel gyakorin is csak trollkodok és én is ilyen vagyok, nálam nagy előny. :D
6/9 $$$$$ válasza:
Ha nem viszi túlzásba nem zavar . :)
16/F
8/9 anonim válasza:
A legjobb. Sokan azt hiszik, hogy a nőnek Justin Bieber fannak, meg twillight rajongónak kell lenni és emellett szabadidejében körmöt festeni vagy nézegetni magát a tükörben. Sokan elfelejtik, hogy jófej lányok is vannak és sokan az ilyeneket keresik :D
9/9 anonim válasza:
Az ha valaki egy idióta troll, meg a van humora közt qva nagy különbség van kérem xd
Nem , ha egy troll idióta akkor nem ,
Ha humoros , és érti a viccet, poènkodik , akkor oké:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!