Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek inkább előny,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább előny, vagy hátrány ha valakin van 4-5 kiló plussz?

Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 17:45
 1/7 anonim válasza:
Előny
2016. nov. 10. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

A fiúk általában szeretik a "husisabb" lányokat, nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy szeretik ha van mit fogni rajtam. (bocsánat a szóismétlésért) Szóval ebből a szempontból egyértelműen előny. Meg az a 4-5 kiló szerintem nem sok :D

De egyébként ne az legyen döntő ebben a kérdésben, hogy én mit mondok, vagy hogy a fiúk mire buknak, hanem az, hogy te jól érzed-e magad a bőrödben. Ha igen, akkor ne változtass :)

(16L)

2016. nov. 10. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésed semmit nem mond el. Nem mindegy ki, hány CM magas pl. Egy 192 centis 75 kilós emberen előny. Egy 162 centis 80 kilós lányon hátrány. Emberfüggő.
2016. nov. 10. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hátrány.
2016. nov. 10. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Hátrány , legalább is nálam . Sportolok , odafigyelek a kajámra , nem szeretnék nyáron a strandon olyan lánnyal mutatkozni akit nem érdekel hogy néz ki .

( Nem , nem a r***ncokat kedvelem , vannak normálisak is akik tesznek azért hogy jól nézzenek ki és intelligensek )

20/F

2016. nov. 10. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, 12 éves és 51-2 kiló
2016. nov. 12. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából semleges, nem azon múlik.
2017. jan. 7. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!