Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor csak hülyít?
megpróbálom rövidre fogni a sztorit.
még novemberben megismertem egy fiút egy iskolai rendezvényen (addig nem ismertem) és ott jóba lettünk. azóta amikor reggel találkozunk általában mindig megölel. fbn is szoktuk beszélni. van amikor ő ir rám. aztán jött a szilveszter. messenger sztoriba kiraktam egy képet és akkor rámirt hogy látszik nekem is unalmas lesz a szilveszterem. de én mondtam neki hogy ez nem igaz még csak most fog kezdődni. és akkor megkérdezte hogy szilveszterezek. elmondtam neki. és akkor megkérdezte hogy jöhet e velem szilveszterezni. és mondtam hogy persze gyere. azt hittem hogy viccet de nem. (azt tudni kell hogy ő egy másik városban lakik). és miután lejött, elmentünk a házibuliba. mivel szilveszter volt, igy kimentünk tüzijátékozni. és én nagyon fáztam. akkor odajött és átölelt és simogatott egész tüzijátékozás alatt. mikor vissza bementünk felelsz vagy merszeztünk. és hát a többiek minket végig szivattak. neki meg kellett puszilnia a nyakam, meg megfognia a fenekem, meg szájon kellett engem puszilnia. és ezeket mindet csinálta is szó nélkül.aztán mikor már nem játszottunk akkor már csak feküdtünk és ő ott feküdt végig rajtam és beszélgettünk egy csomót. utána suliba viszont semmi változás nem volt. megint csak ugyan annyi van hogy köszön, beszélünk pár szót és ennyi. de fbn mindig jókat beszélgetünk. aztán mindenfelől azt hallom hogy más jön be neki. de ez igaz mert instára feltett egy képet a lánnyal és szivet irt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!