Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mit jelent az igaz és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mit jelent az igaz és őszinte barátság. Mikor tekinthető egy barátság ilyennek?

Figyelt kérdés

2017. jan. 5. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha olyanok, mint a testvérek. Akármilyen durván összeveszthetnek, a vér összetartja őket, ugyanígy összetartja az igaz barátokat a láthatatlan kötelék.
2017. jan. 5. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Megbizhatok benne, szamithatok ra, oszinte, lehet vele barmirol beszelni, ugyanolyan idetlen humorerzeke van mint nekem, elfogad minden hulyesegemmel egyutt, nem veszunk ossze aprosagokon, tiszteletben tartja a velemenyem, nem akar iranyitani, ilyesmik. :D

Nekem ilyen(ek) a legjobb barataim :)

2017. jan. 5. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen segítünk a másiknak mindenféle viszonzás nélkül, bármikor bármiben számíthatunk egymásra, bármekkora baromságot is csináltunk, megbocsátjuk a másiknak, éreztetjük egymással, hogy jó tesóként tekintsünk egymásra. És ami a legfontosabb: őszinte és teljes bizalom van a másik iránt!
2017. jan. 5. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Velük bármiről tudok beszélni, még a legjelentéktelenebb apróságot is elmeséljük, bármiről tudunk beszélgetni, még a piros faforgácsról is (:D) min. Negyed órát, a csend sosem kínos, együtt csináljuk a hülyeségeket, és ha bármit kitalál valaki, azt meg kell csinálni, nincs mese! :D órákig tudjuk a kiszemeltünk egyetlen mondatát elemezni, és egy sztorit amikor már századszorra mondunk el, még akkor is röhögünk rajta (...és akkor leköpött egy rágóval,...és akkor beleesett a bokorba.. :D) bármi bajom van, azt rögtön tudják, és nem lógunk folyton egymáson. Szerintem ez az egyik legfontosabb. Régen pl. Az egyik volt barátnőmmel azér vesztünk össze, mer egyszerűen vécézni se tudott kimenni egyedül, nem bírta ha másokkal beszélgetek stb. A mostani barátnőimmel sose csinálunk ilyet. Mindenkivel leállunk és beszélgetünk az osztályban, bárki mellé szívesen leülünk, nem sértődünk meg, ha mondjuk körbeülős óra van, és a barátnőim a kör másik végén ülnek, mer ígyis van társaságom, stb. Jó, azér nagyon sokat vagyunk együtt, mindenhova együtt megyünk, de azér nem félünk kicsit "elszakadni". 14\L (az egyik barátnőmet 10 éve, a másikat 8 éve ismerem)
2017. jan. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!