Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Johi05 kérdése:
Mit tegyek? Egy fiú tetszik és cuki de nem. Tudom mit érez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Általános iskolába járok 165 cm vagyok barna haj kosaras alkat(bár befejeztem). Tetszik egy fiú. Suliban mindig beszélgetünk röhögünk. De ha ráírok nem ír vissza. De mindig tőlem kéri a házit. Sokszor volt hogy ráírtam és megkrérdeztem kell e ez vagy az. De csak látta válaszolni nem válaszolt. Mit tegyek? Mit kéne tennem. Ja és hogy pontosan tudja a volt fiú nevét aki tetszett. Meg hogy mekkora hogy nézki megjegyezte. Mit tegyek? Ez mit jelenthet?2017. jan. 4. 16:54
1/2 evimeri válasza:
Semmit. Általános iskolába jársz? Még előtted az élet. Koncentrálj a tanulásra, a jövődre. Ez nem azt jelenti, hogy ne barátkozz, de nem ezen kéne még agyalnod. Van időd bőven még erre. Ebből nem fogsz tudni megélni.
2/2 anonim válasza:
Tuti csak barátként tekint rád előszöris azért mert általános iskolában még a 8.-osok is elég gyerekesek és fontosabb nekik a haver meg a játék mint a lányok másodszor meg azért mert így viselkedik veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!