Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb fiúbarát, osztálytárs ajánlotta fel a barátság extrákkal kapcsolatot. Szerintetek? 17/L
ha szeretnéd csináld
csak azt csináld amit szeretnél :)
A tagből látom tudod mit takar az extra ebbena formában.
Akkor nincs más dolgod mint eldönteni, hogy most meg akarod-e qratni magadat vagy sem...
Csak azt csinald amit szeretnel? Es ha heroint szeretne loni maganak?
Csak azt mondom tapasztalatbol hogy ebbol majd tobb lesz de a baratsagnak elobb utobb bucsut mondhattok.
nem jól fogalmaztam
úgy értem hogy ebbe a dologba csak azt csinálja meg és csak akkor ha szeretné mert nem kötelező és nem is kell erőltetni
remélem így már érted :)
En nem mennek bele, amig nem vagyok kapcsolatba. A masik hogy osztalytarsad. Mi lesz ha parszor megdugott aztan nem ker tobbet beloled? Elmondja az osztálytarsaitoknak, a kozos barataitoknak. Szerintem ebbol semmi jo nem szarmazhat ha nem szerettek elobb/kozbe egymasba..
De hat te tudod.
Szuz vagy meg? O szuz? Mert ha te neg szuz vagy..nem hiszem hogy igy lenne a legjobb elveszteni a szuzesseged. Szerelem nelkul.
Jol gondold meg mert utana mar nem tudod visszacsinalni.
Aztan ha o beled szeret? Vagy veletlenul te bele? Es a masik nem viszonozza..akkor is ugrik a kapcsolat. Szerintem tul sok az ellene erv, tul nagy a riziko arra hogy mukodni fog hosszutavon es keves a mellette erv.
Azert majd irj privit vagy ide ird meg kommentben hogy hogy dontottel.
De jol gondold at! Vigyazz magadra:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!