Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság vagy több is lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy több is lehet?

Figyelt kérdés

Van egy kedves lány barátom,aki az osztálytársam is,akibe bele szerettem. A nyári szünet elején sokat talalkoztunk úgy,hogy többen voltunk,de mostanában már kettesben találkozunk ( én "erőltettem" a találkozót,de egyből igent mondott) .ilyenkor sokszor előfordul,hogy egymás szemébe nézünk és mosolygunk. Találkozáskor es elbucsuzasnal meg szokott ölelni ,de pl multkor megfogta a kezemet(az volt az indoka,hogy tök jo hideg a kezem)Fb-n szinte minden nap beszélünk(egyre több mindent beszelunk meg egymással)

Szerintetek ezek alapján lehet nála esélyem vagy ő csak barátként tekint rám?

16/f ő. 16/l

2016. júl. 16. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Lehet.
2016. júl. 16. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen, valószínűleg van esélyed nála. Csak most ne bäszd el holmi vallomással, meg ilyen kamaszos marhasággal.
2016. júl. 17. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:

14L Figyelj szerintem probáld meg. De elöször csak apróbb kis jeleket vess be

pl egy bòk, kacsintás, esetleg szemezés és ehez hasónlok. És ha jól reagál akkor megpròbálhatód esetleg a puszit vagy hogy megérinted a kezét. Remélem tudtam segiteni és drukkolok nektek. Sok sikert!

2016. júl. 17. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. júl. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!