Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nagyon szoros fiú lány barátság?
Figyelt kérdés
szóval h olyanok vagyunk egymásnak mint az ikertesók2016. júl. 9. 22:06
1/6 anonim válasza:
Természetesen lehet, ritka, de lehet
2/6 anonim válasza:
Még sosem volt részem benne, de biztosan :)
3/6 anonim válasza:
Persze hogy van!
Nekem is van egy olyan személy aki olyan mintha az ikrem lenne! 😊😊
4/6 anonim válasza:
Van nekem. Már 13 éve ismerjük egymást ,egyszer kellett beszélnem vele ,mert többet akart ,de barátok maradtunk.
Egyszer se mondtuk egymásnak ,hogy ikertesó lenne, max. ,hogy tesó. 17F 16L
5/6 anonim válasza:
Igen!:)
Nekem van egy ilyen baratom. Tobb,mint egy eve ismerem,de mar rengeteg dolgot eltunk at egyutt(nagyon jot es borzalmasat egyarant). Soha nem akarnank egymastol semmit,olyan,mintha a batyam lenne.16L(-19F)
6/6 anonim válasza:
Persze.Nekem a barátom egyidős velem,kicsit fiatalabb,meg amúgy sem vagyunk egymás esetei,tehát a járás kizárva. Közel áll hozzám,minden titkát tudjuk a másiknak,bár általában hülyülünk,de néha lehet vele komolyan beszélni.Valamint mi ketten=total pervert BF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!