Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet nagyon szoros fiú lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nagyon szoros fiú lány barátság?

Figyelt kérdés
szóval h olyanok vagyunk egymásnak mint az ikertesók
2016. júl. 9. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet, ritka, de lehet
2016. júl. 9. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Még sosem volt részem benne, de biztosan :)
2016. júl. 9. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy van!

Nekem is van egy olyan személy aki olyan mintha az ikrem lenne! 😊😊

2016. júl. 9. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Van nekem. Már 13 éve ismerjük egymást ,egyszer kellett beszélnem vele ,mert többet akart ,de barátok maradtunk.

Egyszer se mondtuk egymásnak ,hogy ikertesó lenne, max. ,hogy tesó. 17F 16L

2016. júl. 9. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen!:)

Nekem van egy ilyen baratom. Tobb,mint egy eve ismerem,de mar rengeteg dolgot eltunk at egyutt(nagyon jot es borzalmasat egyarant). Soha nem akarnank egymastol semmit,olyan,mintha a batyam lenne.16L(-19F)

2016. júl. 9. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze.Nekem a barátom egyidős velem,kicsit fiatalabb,meg amúgy sem vagyunk egymás esetei,tehát a járás kizárva. Közel áll hozzám,minden titkát tudjuk a másiknak,bár általában hülyülünk,de néha lehet vele komolyan beszélni.Valamint mi ketten=total pervert BF
2016. júl. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!