Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, segítség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, segítség?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz döntést tettem, egy kicsit befestettem a hajam, egy világos árnyalattal, és eléggé látszik.

Mit találjak ki, hogyan volt? Kiszívta a gyógyszer?

Elég kínos lenne az osztály előtt, és a barátnőm előtt bevallani, h befestettem. Kérlek csak norm. válaszokat írjatok.

2017. jan. 2. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
mond azt h a testvéred szívatott: a hajsamponodba rakott egy kis festéket ;)
2017. jan. 2. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen testvérem, amit ő/ők is tudnak :( Köszi amúgy. (:
2017. jan. 2. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

(első vagyok)

akkor unokatesó v barát akit ők nem ismernek :)

2017. jan. 2. 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. jan. 2. 21:03
 5/5 anonim válasza:
Szia! Ne találj ki semmit,légy egyenes! Nem tudsz olyan frappáns kifogást találni,hogy mindenki elhiggye,hogy az úgy történt,ahogy te mondtad. Valaki úgyis rájön,hogy nem mondtál igazat. Akkor meg már ciki lesz. Annyira nem egetrengető dolog szerintem,próbáld meg lazábban kezelni kicsit. Valdd be szerintem,nevettek egy jót max...
2017. jan. 2. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!