Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent
Jártam egy fiuval 1 honapot utánna szakitottunk. Pár hét elteltèvel ujra akarta kezdeni, de végül csak nem lett belőle semmi. Csak simán barátok maradtunk. Összejött egy másik csajjal, egy kicsivel késöbb én meg az egyik haverjàval jöttem össze. Hallottam hogy az exem nagyon féltékeny lett az uj barátomra, amellett hogy neki van baràtnője.
Én még mindig őt szeretem, nem mondom hogy nem szerettem az uj barátomat, de nem mentek jol a dolgok és 3 het után szakitottunk. És most azon gondolkozom hogy elmondjame neki hogy mèg mindig szeretem, vagy szánalmasnak fog tartani, esetleg a barátságunk tönkre megy. Nem azèrt mondanám meg hogy legyen valami belőle, mert tudom h rolam mar lemondott rég és van barátnője ...csak nem birom az érzést magamban tartani...

Szerintem tartsd magadban, ne tárulkozz ki ennyire!
1 hónap együtt járás, a másiknál 3 hét, ezt gondolod szerelemnek? Ez még az ismerkedéshez is kevés!
Hagyd békén az exedet, hátha megtalálja az igazit a barátnőjében. Te meg lépj tovább!
CSAK a töltött káposzta jó felmelegítve...

Hm. Ne mondd el. Lépj ezen túl. És rondíts bele a kapcsolatába még akkor sem ha úgy gondolod nem jó neki a lánnyal.
De a végső döntést úgyis te hozod meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!