Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 15 évesen (F) szeretett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 15 évesen (F) szeretett hiányos vagyok és szeretnék barátnőt? (bár még sosem volt)

Figyelt kérdés
15F

2016. dec. 30. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz,velem is ez van...://

14/L

2016. dec. 31. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Vagyis instabil lélekkel akarsz belemenni egy kapcsolatba. Tedd magad rendbe lelkileg, tanulj, fejlődj (ezalatt nem a könyv felett görnyedős tanulást értem), csináld azt, amihez kedved van (itt hobbira gondolok). Csak egy elhatározás kérdése. A 74%-os pedig rosszul fogalmazta meg a mondanivalóját, de igaza van. A mondanivalója egyébként a lányokra is vonatkozik... Legyél független, erős személyiség. Mire gondolok az alatt, hogy "független"? Egyszerűen ne függj érzelmileg ilyesmiktől. Csaj nélkül is rengeteg jó dolog történik az életben, ráadásul ha azt látja rajtad a lány, aki tetszik neked, hogy nagyon ráakaszkodsz, akkor

1: Megijed, hiszen még idegenek vagytok egymásnak, és elmegy.

2. Iszonyatosan kihasznál. Ez is egy opció sajnos, a világban nem csak jó emberek vannak.

Ez most csak 2 lehetőség a sokból, biztos van több is...

"szeretethiányos" Vagyis nincs senkid..? Mit értesz ezalatt?

2017. jan. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!