Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 15 évesen (F) szeretett hiányos vagyok és szeretnék barátnőt? (bár még sosem volt)
Nem de a panaszkodasodat dobd felre.
17F
az a gáz, hogy fiú létedre jössz a szeretethiányos szöveggel meg a töketlen kérdéssel...
nem gáz ha megtalálod a golyóid, és veszel egy kis bátorságot barátkozni, ismerkedni
Szerintem meg egyáltalán nem gáz az amit csinál,nem sajnáltatom magam stílusban adta elő akkor meg nem értem mit kell beszólni hogy szedje össze a golyóit.Mintha a középkorban élnénk hogy egy fiúnak/férfinak nem lehetnek érzelmei csak és kizárólag kemény macsó lehet....
lehetnek nem ezt mondtam.. csak kezd kicsit túl sok lenni a lelkileg sérült kisfiú meg kislány (15-16 évesek) akikkel kicseszett a világ, meg csalódtak, meg összetörtek meg stb... azért ne menjünk már át egy bizonyos határon.
igen, mindenkinek szüksége van szeretetre, barátokra, párra stb. de az nem attól lesz hogy kérdez meg nyafog hanem ha tesz érte.
De nem kell mindenkinek.. Egy ismerosom sincs megse panaszkodom soha, mivel az ember csak terhet jelent es nem tobbet.
Csak annak kellenek ilyenek akik lelkileg gyengek es nem birnak elviselni, ha egyedul lennenek.. Kerdezo tovanbra is azt mondom ne panaszkodj ( ami nem egyenlo azzal h nincs golyod) felesleges volt szerintem a kerdes, mivel ezt mindenki sajat magarol, sajat magaban donti el, szoval megkerdem, te ezt cikinek erzed??? Ettol kevesebb lennel mint mas??
Mert szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!