Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány szöktetés? Következmények mik lehetnek?
Figyelt kérdés
ha egy nagykorú ember megszoktet egy 17 éves lányt mi lehet belőle?
Azt hallottam hogy erőszakkal nem vihetik haza a rendőrség megkerdezi hogy önszántából van e ott és ha igen akkor nem tudnak mit tenni, ez igaz?
A férfinak lehet ebből valami?
2016. dec. 27. 22:11
2/6 anonim válasza:
18 éves koráig nem ő dönti el hogy hol lakik és hova megy, addig a szülök felelőssége és téged emberrablásért vádolnak majd bíróság előtt.
3/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok csak érdekel ez a dolog
2016. dec. 27. 22:19
4/6 anonim válasza:
Erről pont nem te döntesz 17 évesen.Amúgy is a szüleid mellett és az iskolában a helyed (gondolom te vagy az a lány).Félreértés ne essék, nem szidni akarlak, hanem azt szeretném, hogy reálisan gondolkodj.
5/6 anonim válasza:
Azért érelmes egy pasid lehet, mert hogy te 17 évesen butav agy az egy dolog de hogy a pasid is.
6/6 anonim válasza:
Vicces amúgy, hogy nem ismeritek a kérdező családi helyzetét. Lehet, hogy verik, nem bánnak vele jól.
Akár lelki terrorban tartják már gyerek kora óta...
Tök jó, hogy az ilyen elmeháborodott vad barmok, mint aki azt írta, hogy a szüleid mellett a helyed, meg az iskolában, kb úgy kezeli a helyzetet, mint ha minden szülőre úgy lehetne tekinteni mint normális emberre.
Ettől függetlenül a szöktetéssel nem értek egyet, szóval meg se próbáld megtenni! 1 évet már kibírsz, akkor már oda mégy ahova akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!