Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megeri foglalkozni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri foglalkozni vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok:) 15 éves lány vagyok, és a napokban megismerkedtem egy fiuval..egy városban lakunk de eddig nem igazán ismertem őt,elég más körökben mozgunk..Szoval ő 19 éves,volt drogos (elvonòn volt,állítólag pár hónapja tiszta) lakasotthonban nőtt fel

Most az apjával él,dolgozik,es próbálja rendezni a régebbi adósságait,kvázi úgy tűnik ténylegesen megváltozott, de nem akarok csalódni.

Szerintetek megéri foglalkoznom vele?

2016. dec. 26. 23:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Joreggelt:)

Koszonom a valaszokat es koszonom hogy megosztottad velem a rokonod tortenetet eleg durva sajnos:(

Nem Tominak hivjak ugyhogy szerintem nem ugyanarrol van szo

Igen lehet hogy azt kellene,es jozan esszel en is latom hogy az lenne a jobb de megis nehez mert mar kezdek valamit erezni iranta de tudom hogy nem "kellene"..:(

2016. dec. 27. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Először azt hittem én vagyok :D És már kezdtem gondolkozni kit ismertem meg.

Amit fontos tudni: a válaszolók (akik mindjárt lepontoznak) prűdek és sose fognak rájönni hogy aki drogozik az nem feltétlenül rossz.

Én is drogozom igen, és nem azért mert emnő vagy valami, egyszerűen éri annyi szar az embert egy idő után, hogy ki akar szakadni a valóságból. Van akik ezt filmekkel/sorozatokkal, van akik játékokkal és van akik társasággal oldják meg. Én (és még rengetegen akik ilyen addikciókkal küzdenek) drogokkal. És rohadtul nem vagyok büszke rá.

A személyisége fogjon meg ne a rossz szokásai. Mellesleg semmi nincs abban ha füvezik, ahelyett hogy alkoholt inna. Mi a különbség? Az hogy nem összehányja magát és artikulálatlanul üvöltözik és lóbálja a végtagjait, hanem ül, röhög és zabál.

Ha a személyisége azt tükrözi, hogy megéri megéri. De nem lesz rossz ember attól, hogy menekülni akar a valóságból... (amennyiben ez nem igaz, és csak menőség miatt drogozik, a hozzászólásomat hagyd figyelmen kívül :) )

2017. jan. 8. 13:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso:) hat sajnos nem csak fuvezett hanem herbal ami ugye durvabb valtozat..de hat miota kiirtam a kerdest mar rengeteg minden tortent szoval igy nem igazan tudnam osszefoglalni:)
2017. jan. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!