Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri foglalkozni vele?
Sziasztok:) 15 éves lány vagyok, és a napokban megismerkedtem egy fiuval..egy városban lakunk de eddig nem igazán ismertem őt,elég más körökben mozgunk..Szoval ő 19 éves,volt drogos (elvonòn volt,állítólag pár hónapja tiszta) lakasotthonban nőtt fel
Most az apjával él,dolgozik,es próbálja rendezni a régebbi adósságait,kvázi úgy tűnik ténylegesen megváltozott, de nem akarok csalódni.
Szerintetek megéri foglalkoznom vele?
Az kimaradt hogy velem akarja tolteni a szilvesztert,es igerte hogy nem fog drogozni miattam hogy majd megfogja ezt nekem szilveszterkor meg stb..es nem tudom mit csinaljak:(
Koszonom az eddigi valaszt
Nem tudom...ettol felek en is
Nem vagyunk egyutt egyebkent meg
De nagyon kockazatos es felek:(
Koszonom a valaszokat:)
Hat igen,mert ez valamilyen szinten elegge lelki teher..es mar volt egy baratom aki "tonkretett" es nem akarom hogy megint ez tortenjen,pont ezert felek egy kicsit ettol a dologtol
De megis vonz valamiert..miota beszelgetek vele olyan sokat gondolkodtam hogy mi lenne a helyes..Szilveszterkor sem tudom hogy elmenjek-e vagy sem
Mert eloszor ugy akartam hogy csak baratok legyunk de ez nyilvan valoan nem fog menni egyikonk reszerol sem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!