Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri egy kissebb városba...

Megéri egy kissebb városba sminkeléssel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Nincs kozmetikai diplomám, se szalonom, de nagyon szépen tudok sminkelni, és nagyon szeretek is. Jó ötletnek tartanám ha itthon ismerősöket kisminkelnék, hogy egy kis zsebpénzt össze szedjek. Úgy gondoltam eleinte kisminkelem magam és a barátnőim, ezt feltenném Facebookra és hátha lenne azután pár kliensek. Mit szóltok az ötlethez? 18 éves vagyok, még iskolába járok, nincs időm kijárni egy kozmetikus iskolát, mással szeretnék foglalkozni, ez csak egy kis plusz pénz lenne.
2016. okt. 8. 11:17
 1/2 A kérdező kommentje:

*kisebb

Bocsi :)

2016. okt. 8. 11:18
 2/2 Kata0403 válasza:
Szerintem az ötlet nem rossz. :) Suliban is elejtheted pár barátnődnek, hogy ha kell kisminkeled őket. Az is jó reklám. De fogj bele hamar, ha komolyan gondolog, jön a szalagavató szezon! :)
2016. okt. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!