Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri a művészettel foglalkoz...

Megéri a művészettel foglalkozni? Vagy inkább más pályát válasszal?

Figyelt kérdés

aki művészetin tanul az milyen irányban helyezkedhet el?

Azt mondják sokan ,hogy nagyon jól rajzolok, és hogy ne hagyjam abba.. Nagyon sokan nyaggatnak azzal, hogy menjek művészetire... De azzal mit kezdenék? Azt sem tudom, milyen lehetőségek vannak...

Közép suliban is sok tanár mondta ,hogy nekem nem itt lenne a helyem ,hanem a művészetin...de hát nem tudom, hogy az ott szerzett tudást hol tudnám hasznosítani az életben?

2016. aug. 6. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Például lehetsz alkalmazott grafikus, tetováló, könyvillusztrátor, képregényrajzoló, könyvborítótervező (ez beletartozhat az alkalmazott grafikába is), vagy ha érdekel a mozgás is, akkor elmehetsz a média irányába animátornak (animációs filmekkel, játékokkal vagy reklámokkal is foglalkozhatsz).
2016. aug. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!