Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy hátrányok csajozásnál? 15/f
Figyelt kérdés
Ha egy fiú nem szereti:
-a sportokat
-autókat
Nem dohányzik,nem iszik,de szívesen jár bulikba.
-ügyetlen
Néha túl komoly,ritkán nevet.
2016. dec. 24. 17:51
11/23 anonim válasza:
Nekem nagyjából az ilyen típusú fiúk jönnek be, bár nevetni szeretek meg azt is szeretem ha valaki velem tud nevetni, de a többi tulajdonságod szimpi.
15L
12/23 anonim válasza:
Hát számomra a túl komoly a gond egyedül, de ez sem azért mert negatívum, hanem személyes preferencia alapján.
Ezek közül egyik sem gáz.
13/23 anonim válasza:
Mindegy, nem szereted a sportokat, szégyen vagy. Én csak simán a sport miatt tudok felszedni csajokat estére.. ennyi.
14/23 anonim válasza:
Utolsó légy boldog a sportoddal, nem mindenkit érdekelhet ugyanaz.
Az Isten komplexusodból meg vegyél vissza, nem te vagy a világ közepe (szerencsére).
15/23 anonim válasza:
Netes társkeresésénél ez mind előny, semmint hátrány lenne. Ha mindezek mellett még politizálni sem szeretsz, és a disznó vicceket sem kedveled, te vagy a csajok álma.
16/23 anonim válasza:
Ja, a csajok álma az átlagos testével :D. Mivel nem sportol semmit. Értem :D
17/23 anonim válasza:
Utolsó kitalálom. Neked a nagy mellű, vékony, de széles csípőjű szétsminkelt, felrajzolt szemöldökű, vastag ajkú nők az eseteid?
Nem kötekedésből, csak erre tippelnék.
19/23 Ay carramba! válasza:
Ó! Én se szeretek semmilyen sportot! Egyébként olyan mintha a hasonmásom lennél!
20/23 Ay carramba! válasza:
Csak én a bulikat se szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!