Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy 17 éves lány egy buliban 4-5 fiúval smárol? :D

Figyelt kérdés

2016. dec. 23. 18:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

én nem szállok felesleges vitába, vannak az olyanok mint te, akik szerint ez a normális (fiúban és lányban is), valamint az olyanok mint én, akik szerint nem, két külön világ vagyunk, és ez így van rendjén

2016. dec. 23. 21:32
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

de pont h nem.

azaz max tényleg csak gondolhatod mert aztán mint írtam, a valóság nagyon más.

pont egy világ vagyunk, mivel az itt álszenteskedőkkel a legkönnyebb bármit kezdeni egy buliban (aztán persze utólag tagadják ezt is), hiszen gondolkodj csak, ha mindenhez így áll hozzá az életben, akkor feltehetően pont egy bulira kvára ki lesz éhezve.

azaz így lesz a két külön világból mégis egy világ, max annyi lesz a különbség h az egyik megmondja, a másik játssza a szentet. más különbség nincs ...

2016. dec. 23. 21:43
 23/30 anonim ***** válasza:
72%

Kicseszettül gáz..

Mondjuk a fiúk is, akik ebbe belemennek.

16/l

2016. dec. 23. 22:29
 24/30 anonim ***** válasza:
80%

22..

Attól, hogy te ilyen vagy, nem mindenki van ezen a színvonalon.

By the way... Abban hol az álszentség, hogy valaki nem tartja normálisnak ezt a mindenki-mindenkivel-mindent életmódot?

2016. dec. 23. 22:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Amúgy idővel tényleg ráébrednek az ilyenek is, hogy (film idézet) "a boldogság megosztva jó", ha nincs kivel megosztani, akkor felesleges az egész, mert előbb utóbb lelkibeteg leszel a magány miatt.

17f

2016. dec. 23. 22:35
 26/30 anonim ***** válasza:
74%
#22-nek:én is azok közé tartozom, akik nem annyira járnak szétcsapatós - hányós - dugópartira és nem azért, mert anyuci megtiltotta és nem kapok akkor otthon nutellás palacsintát, hanem valóban nem érzem magam ott jól. Vannak a szórakozásnak egyéb formái is, számomra pl. a jazz koncert teljesen jó és egyszerűen nem akarom hülyére inni magam. Nem gondolom hogy emiatt álszent vagyok. Azt is sejtem, hogy sokan gondolják még így. Vigyázzunk szerintem az általánosításokkal. A mai tizenévesek jó része egyáltalán nem efféle bulikon érzi jól magát, hanem inkább csendes, normálisabb társaságban, ahol arra is nyílik mód, hogy kiöntse valakinek a lelkét, vagy megoldást talál egy helyzetre az életben.
2016. dec. 23. 23:47
 27/30 anonim ***** válasza:
59%

Vegtelenul gaz. Osszesen nem smaroltam 5 fiuval eddig... Pedig lett volna tobb jelentkezo,nem egyet vagy kettot utasitottam vissza.

17L

2016. dec. 24. 00:36
 28/30 anonim ***** válasza:
34%

"#22-nek:én is azok közé tartozom, akik nem annyira járnak szétcsapatós - hányós - dugópartira és nem azért, mert anyuci megtiltotta és nem kapok akkor otthon nutellás palacsintát, hanem valóban nem érzem magam ott jól. Vannak a szórakozásnak egyéb formái is, számomra pl. a jazz koncert teljesen jó és egyszerűen nem akarom hülyére inni magam. Nem gondolom hogy emiatt álszent vagyok. Azt is sejtem, hogy sokan gondolják még így. Vigyázzunk szerintem az általánosításokkal. A mai tizenévesek jó része egyáltalán nem efféle bulikon érzi jól magát, hanem inkább csendes, normálisabb társaságban, ahol arra is nyílik mód, hogy kiöntse valakinek a lelkét, vagy megoldást talál egy helyzetre az életben."

de ki beszél itt hányásról meg szétcsapásról meg hülyére ivásról és ugyan már miért ne lenne vki normális, csak mert egészséges és ki is éli a vágyait, nem csak ábrándozik?

én csak szexről beszéltem, többit te láttad bele ... nem értem miért kell összekötni minden állatsággal, de most tényleg.

(egyébként meg koncerteken és beszélgetős bulikon is lehet ám hatalmasakat szexelni, tehát nem értem, amit írtál)

2016. dec. 24. 08:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Igen, eléggé gáz.

Az ilyet legszívesebben leköpném. :)

2017. jan. 12. 20:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen, képzeld el: nagyon gáz.

27 évesen majd azzal fogsz dicsekedni, hogy egyszerre 4-5 fiú kufircolt veled?

Még egy sráccal is ciki, akit nem is ismersz.

2017. jan. 12. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!