Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lesmároltam az egyik ismerősöm egy buliban és ott volt az a lány is aki bejön nekem. Lesz még nála esélyem?
Ha a lánynak van egy csöppnyi önbecsülése és intelligenciája akkor egy ilyen fiút mint te messziről ki fog kerülni :)
A piával mentegetőzni pedig szarvashiba. Te ittad meg, te felelősséged, ha nem tudsz viselkedni a piától és ha miatta ilyen meggondolatlan, kiszámíthatatlan húzásaid vannak akkor magadnak köszönheted és nem a piának.
miért ne lenne? vagy ő nem szokott pasizni? max várj vele egy kis időt...
az előttem szólónak viszont igaza van: piát sose hozz fel mentségnek. te ittad meg, tudod milyen hatása van, ugyanúgy vállalnod kell a cselekedeteidért a felelősséget.
#8 ezen látod nincsen semmi meglepő :)
#9 ez általánosítás, kezdetleges, dolgok mögé nem látó lányokról beszélsz, értelmesebbeknél egyáltalán nem így van, a valamire való nők/lányok nem ilyenek, mint ahogy te azt gondolod... a hülye p.csa meg a normális lány között annyi értelmi különbség van, hogy hihetetlen, ideje lenne talán neked is egy olyat megismerned ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!