Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem buliban akkor mégis hol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem buliban akkor mégis hol?

Figyelt kérdés

A legtöbb embernek azért ilyen korban már voltak "rendes" kapcsolatai. Tudom, hogy rengeteg időm van még, engem mégis fusztrál, hogy nincs egy állandó fiú az életemben.

Sajnos a bulikban áll az egész "életem", ott ismerkedek, és bár elég ciki, de bulin kivül még nem csókoloztam senkivel.

A nagybetűs életben viszont a fiúismerőseim nem közelednek sose úgy, és én se vonzodom hozzájuk. Akik pedig tetszenek, nem is tudják ki vagyok.

Nemtudom.:(

Én csak szeretnék valakit...

16/L

2016. aug. 1. 14:02
 1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok, bár nekem tudják a létezésem csak sokan utálnak,ez pedig vissza hatott mindig az ismerkedéseknél. Gondolod írhatsz privátba.
2016. aug. 1. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Abba 100% biztos lehetsz hogy a buliból nem talalsz magadnak állandó társat. Csak sexre. Ha hangszeren játszani, menj el zenekarba. Vagy keress valamit, ami lefoglal, ahol esetleg bulin kívül is ismerkedhedsz. Amúgy én 18 vagyok, és lány, soha nem volt csók sem és semmi kapcsolatom. Nem bánom, ez egy érték, egy csók erejeig sem adom magam. Szerintem te ülj inkább vissza a kispadra. Messze vagy attól, hogy egy neked való, vagyis inkább egy normál gondolkodású srácot találj magadnak. Ezzel a tudatszintel biztos nem sikerül.

18/l

2016. aug. 1. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
egyébként ugyanígy állok,csak 18/f :D viszonylag ritkán is járok bulizni,suli kilőve,ráadásul olyan hobbim is van,ahol gyakorlatilag csak férfiak vannak...ez így nem könnyíti a dolgokat :D egyébként meg nem vagyok az az utcán leszólítós típus se,vagyis végeredményben ittvagyok egyedül xd
2016. aug. 1. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

"Sajnos a bulikban áll az egész "életem", ott ismerkedek, és bár elég ciki, de bulin kivül még nem csókoloztam senkivel. "

Nem érdemled meg,hogy segítsek.......

2016. aug. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!