Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Barátom eléggé stresszes a vizsgaidőszak miatt, keveset, vagy semmit se alszik... Múltkor megbántott szex után (nem direkt volt, csak rosszul fejezte ki magát) attól ijedt meg, hogy terhes vagyok, pedig csak híztam a hasamra. Legközelebb amikor szexeltünk abszolút nem élveztem, pedig mindent ugyan úgy csinált.
2016. dec. 22. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Stressz és a kamasz korral járó hormonok miatt. Folytonos hangulatváltozás.

Mikor együtt vagytok gyújts hangulatgyertyákat, masszírozd meg olajjal, akár az egész testeddel is csinálhatod. Tuti örülni fog neki és meg is fog könnyebbülni.

Valamint itt a karácsonyi szünet. Menjetek el, ha a környéketeken van valami jó hely. Esetleg termálfürdő stb.

Az alkatodra meg figyelj, hogyha netán szedsz fel pár kilót, hogy őt ne zavarja. Csinálj pár guggolást, kevesebb szénhidrát, több zöldség és fehér hús. Ha oda figyelsz magadra bomba alakod lehet és ha szex közben csinálsz valami új, izgató dolgot, bevetsz pár jó fogást akkor meg fog bolondulni érted az ágyban.

De értsd meg, hogy se az érettségi, se a fősulis, egyetemes vizsgák, zh-k nem egyszerűek (nem tudom hány évesek vagytok) Nyugtasd meg, hogy minden rendben lesz és szeretgesd meg. Sokat fog jelenteni neki mindez. :) Sok sikert!

18/F

2016. dec. 22. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!