Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy házibuli a haveromnál és volt ott egy lány és hát történtek dolgok....és most a legjobb barátom teljesen ki van rám akadva hogy én rámentem arra a csajra mert hogy ő szerelmes belé de én erről nem tudtam2016. dec. 21. 18:18
1/9 anonim 

válasza:

Mond meg neki hogy nem tudtad hogy szerelmes belé.
2/9 anonim 

válasza:

Hátraszaltót, mert azt szeretem.
3/9 October15 

válasza:

Egyrészt mondd el neki, hogy egy qrva szóval sem mondta eddig másrészt meg attól, hogy vki "szerelmes" valakibe még nem stoppolja le.. XD
24F
4/9 anonim 

válasza:

Szilvásbuktát mert azt szeretem.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát én mondtam neki...de nekem ezt elvileg észre kellet volna vennem
2016. dec. 21. 18:54
6/9 anonim 

válasza:

Te arról nem tehetsz, hogy a haverod nem szólt (mert gyanítom, hogy ha szólt volna nem "történtek volna dolgok"). Amúgy meg ha egy lányon össze tud veszni veled, akkor nem is igazi barát.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ha mondta volna nyilván nem csinálok semmit és mondtam is neki hogy hagy hagyom a f@ba a lányt mert nekem nem ér annyit az egész hogy ezen összevesszen velem
2016. dec. 21. 18:58
8/9 anonim 

válasza:

Eddig azt hittem, hogy ezt a "nem mondtam meg, de neked ki kellett volna találnod a széljárásból" dolgot csak a lányok csinálják. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig én is azt hittem :D
2016. dec. 21. 19:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!