Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy házibuli a haveromnál és volt ott egy lány és hát történtek dolgok....és most a legjobb barátom teljesen ki van rám akadva hogy én rámentem arra a csajra mert hogy ő szerelmes belé de én erről nem tudtam
2016. dec. 21. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy nem tudtad hogy szerelmes belé.
2016. dec. 21. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Hátraszaltót, mert azt szeretem.
2016. dec. 21. 18:23
 3/9 October15 ***** válasza:
100%

Egyrészt mondd el neki, hogy egy qrva szóval sem mondta eddig másrészt meg attól, hogy vki "szerelmes" valakibe még nem stoppolja le.. XD

24F

2016. dec. 21. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2016. dec. 21. 18:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát én mondtam neki...de nekem ezt elvileg észre kellet volna vennem
2016. dec. 21. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Te arról nem tehetsz, hogy a haverod nem szólt (mert gyanítom, hogy ha szólt volna nem "történtek volna dolgok"). Amúgy meg ha egy lányon össze tud veszni veled, akkor nem is igazi barát.
2016. dec. 21. 18:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ha mondta volna nyilván nem csinálok semmit és mondtam is neki hogy hagy hagyom a f@ba a lányt mert nekem nem ér annyit az egész hogy ezen összevesszen velem
2016. dec. 21. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig azt hittem, hogy ezt a "nem mondtam meg, de neked ki kellett volna találnod a széljárásból" dolgot csak a lányok csinálják. :D
2016. dec. 21. 19:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig én is azt hittem :D
2016. dec. 21. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!