Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Adott a következő helyzet..
Nézelődtem facebookon és megláttam egy lányt aki egyszerűen gyönyörű...egy városban lakunk minden oké
DE..tegnap nézegettem az adatlapját suliba és a legjobb haverom látta a nevét is és bejelölte..a lány törölte a barátkérőjét..
Ez elbizonytalanított azzal kapcsolatban,hogy bemerjem-e jelölni én is..
Bátyámnak is meséltem erről és kérdezte,hogy van e Snapchat-je..mondtam,hogy van..a lány facebookján ki van írva a neve..mondta,hogy vegyem fel ott,én nem értek annyira ehez a snapchat dologhoz,de csináltam egyet és felvettem..akartam neki írni de mondta tesóm,hogy ne írjak hanem küldjek neki snap-et..vagyis képet magamról,de én nem szeretnék mert képeken borzalmasan festek..de ha írok neki akkor ugyan ott lennék mintha facebookon írnék neki annyi külömnbséggel,hogy ott lehet vissza utasítja a barátkérőt itt meg megvan barátnak.
Nagyon szeretném megismerni,mert tényleg nagyon szép lány.
Szerintetek írjak Snapchaten neki,vagy facebookon,de ha vissza utasít facebookon már nem írhatok snapchaten szóval ja..
A másik,személyesen nem láttam még,mert ő másik suliba van így nem is tudnám megismerni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!