Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Adott a következő helyzet..

Nézelődtem facebookon és megláttam egy lányt aki egyszerűen gyönyörű...egy városban lakunk minden oké

DE..tegnap nézegettem az adatlapját suliba és a legjobb haverom látta a nevét is és bejelölte..a lány törölte a barátkérőjét..

Ez elbizonytalanított azzal kapcsolatban,hogy bemerjem-e jelölni én is..

Bátyámnak is meséltem erről és kérdezte,hogy van e Snapchat-je..mondtam,hogy van..a lány facebookján ki van írva a neve..mondta,hogy vegyem fel ott,én nem értek annyira ehez a snapchat dologhoz,de csináltam egyet és felvettem..akartam neki írni de mondta tesóm,hogy ne írjak hanem küldjek neki snap-et..vagyis képet magamról,de én nem szeretnék mert képeken borzalmasan festek..de ha írok neki akkor ugyan ott lennék mintha facebookon írnék neki annyi külömnbséggel,hogy ott lehet vissza utasítja a barátkérőt itt meg megvan barátnak.

Nagyon szeretném megismerni,mert tényleg nagyon szép lány.

Szerintetek írjak Snapchaten neki,vagy facebookon,de ha vissza utasít facebookon már nem írhatok snapchaten szóval ja..

A másik,személyesen nem láttam még,mert ő másik suliba van így nem is tudnám megismerni.

2016. dec. 20. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én Facebook-on próbálnám meg inkább. Ne jelöld meg egyből, hanem kérdezd meg, h bejelölheted-e. Ne snapchaten, az sztem tök gáz
2016. dec. 20. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Aham de ha facebookon irnék neki mielőtt bejelölöm nem biztos,hogy látni fogja mert az megy az engedélykérésekhez amit nem gyakran néznek az emberek :/
2016. dec. 20. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbáld meg bejelölni.. próba szerencse:) ha tetszel neki, vagy jó pasinak tart, akkor tuti visszajelöl. Ha nem.. hát valószínű, h az életben sem lenne több(persze ez nem mindig igaz)
2016. dec. 20. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a választ:)
2016. dec. 20. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd írj mi lett😀
2016. dec. 20. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!