Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni ettől a sráctól? 20/l
Még középiskolában osztálytársak voltunk és gyakorlatilag egy olyan srácról beszélünk, akinek minden másodok szava csúnya és kb minden lány rátapad. Amióta érettségiztünk volt elég sok kapcsolata, kb kéthetente másokkal jött össze.
Most pl nálam próbálkozik. Konkrétan le akar velem feküdni és egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem érdekel, majd ezután bevetette a csúnya szavak használatát és csak hogy tisztában legyetek vele, olyanokat vágott hozzám, hogy örüljek, hogy egy olyan pasi mint ő, nálam próbálkozik, még egy ilyen lehetőségem nem lesz, csak nem a rondák kellenek nekem, ne kéressem már magam stb. Majd ezután megint csúnya szavak áramlata következett.
Most komolyan az ilyeneknek hogyan lehet ennél érthetőbben elmondani, hogy hagyjon békén? Minden alkalommal vissszautasítottam, ha kellett, durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!