Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "megszabadulni" a "nem kívánatos" fétisektől?
a fétis olyan dolog amit nem lehet csak úgy letenni gyógyítani vagy kiheverni
ez izgat és kész
fogadd el
Ha tényleg nagyon zavar ,akkor beszélj pszichológussal.
Mondjuk szerintem ez a parafília nem olyan ,ami elégé súlyos. Persze most nem magáról a jelenségről írtam ("súlyos" kackac :DD) ,hanem ,hogy mennyire beteg.
Szerintem ez annyira nem ,te dolgod. Nem ártasz vele senkinek és nem annyira bizarr.
Mondjuk én kövér nőkkel/lányokkal soha az életbe...
Pszichológus.
Kiderítitek, hogy pl. az apukád extrém duci volt, vagy valaki a családban, megbeszélitek, milyen (volt) vele a viszonyod, és utána talán magától elkezd megszűnni a dolog úgy, hogy észre se veszed.
mindennek oka van, amit többnyire ki lehet deríteni.
#7 Nem, apám teljesen normális alkatú, tudtommal mindig olyan volt. Kifejezetten extrém súlyú rokonról sem tudok, sőt, semmilyen efféle kapcsolatra nem emlékszem régebbről...
Próbáltam már szóvá tenni a dolgot pszichológusnak, mire lelkesen megjegyezte, hogy "hallott már ilyenről", hát köszi... :'DDD (Öhm, a "köszi"-t neki céloztam, neked ment a zöld ikon, ahogy a többi segítő jellegű válaszolónak is... :D)
#6: Gyanítom neked nincs semmilyen fétised, különben nem kérdezgetnél feleslegesen. Ezekre nem mindig van magyarázat, nálam éppenséggel tudatos okok is vannak, de azokat nem itt fogom részletezni.
A tudatos okok mentén kéne elindulni és pszichológussal megbeszélni. Vagy valakivel beszélni erről, akiben megbízol.
A fétiseket igenis lehet gyógyítani. Nem könnyen. Sokszor elég lehetetlennek tűnik. Megvannak az ember lelkének a mélyén az okai egy fétisnek is, ezeket az ember általában nem látja, vagy sokszor nem áll készen arra, hogy ezeket az okokat kiderítsék, ilyen irányú beszélgetésekre nem állnak készen. Ezért mondják sokan, hogy nem gyógyíthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!