Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet "megszabadulni"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "megszabadulni" a "nem kívánatos" fétisektől?

Figyelt kérdés
Egyelőre csak kíváncsiságból kérdezem. Az a helyzet, hogy kizárólag duci, extrém duci pasikra tudok felizgulni. Hiába szeretek valakit, aki nem olyan, nálam a szerelem nem vonja magával a szexuális vonzalmat is. Ez önmagában nem jelentene problémát, hiszen ismerkedhetek olyanokkal, akik alakra bejövősek... Viszont attól tartok, hogy köztük nehezen fogok olyat találni, aki ki van magával békülve, tűri ha markolászom a háját, stb... :D Fétisre/szexre alapozni meg semmiképp nem szeretnék... Fontos, hogy a testi vonzalom meglegyen, de messze nem elég, hogy valakit szeretni is tudjak. Azt is olvastam, hogy a fétisek nem "gyógyíthatók", viszont azt is, hogy igen vagy lehet rajtuk enyhíteni, stb. Mit kezdhetek ezzel, egyáltalán mitől alakulhatott ki? Már kis koromtól a dagibb srácok tetszettek, de ilyen szinten pár éve van ez... Na meg ha ez nem lenne, félek, hogy mástól nem tudnék ennyire kész lenni... 18/L

2016. aug. 27. 04:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

a fétis olyan dolog amit nem lehet csak úgy letenni gyógyítani vagy kiheverni

ez izgat és kész

fogadd el

2016. aug. 27. 09:05
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
annyiszor kell megélni h már unalmas legyen, csak igy lehet.. nálam az anál volt igy, már meguntam..
2016. aug. 27. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
szerintem sehogy
2016. aug. 27. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem lehet.Én már régóta le akarok szokni a harisnyás csajok bámulásáról,de nem megy.
2016. aug. 27. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon zavar ,akkor beszélj pszichológussal.

Mondjuk szerintem ez a parafília nem olyan ,ami elégé súlyos. Persze most nem magáról a jelenségről írtam ("súlyos" kackac :DD) ,hanem ,hogy mennyire beteg.

Szerintem ez annyira nem ,te dolgod. Nem ártasz vele senkinek és nem annyira bizarr.

Mondjuk én kövér nőkkel/lányokkal soha az életbe...

2016. aug. 27. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy duci pasi melyik részére lehet felizgulni?
2016. aug. 29. 07:55
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Pszichológus.

Kiderítitek, hogy pl. az apukád extrém duci volt, vagy valaki a családban, megbeszélitek, milyen (volt) vele a viszonyod, és utána talán magától elkezd megszűnni a dolog úgy, hogy észre se veszed.

mindennek oka van, amit többnyire ki lehet deríteni.

2016. aug. 29. 12:50
 8/11 A kérdező kommentje:

#7 Nem, apám teljesen normális alkatú, tudtommal mindig olyan volt. Kifejezetten extrém súlyú rokonról sem tudok, sőt, semmilyen efféle kapcsolatra nem emlékszem régebbről...

Próbáltam már szóvá tenni a dolgot pszichológusnak, mire lelkesen megjegyezte, hogy "hallott már ilyenről", hát köszi... :'DDD (Öhm, a "köszi"-t neki céloztam, neked ment a zöld ikon, ahogy a többi segítő jellegű válaszolónak is... :D)

#6: Gyanítom neked nincs semmilyen fétised, különben nem kérdezgetnél feleslegesen. Ezekre nem mindig van magyarázat, nálam éppenséggel tudatos okok is vannak, de azokat nem itt fogom részletezni.

2016. aug. 29. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem fétis, csak ízlés. Azt meg végképp nem vágom, miért akarsz megszabadulni tőle? Semmi szégyenletes, vagy kivetnivaló nincs benne, és boldog lesz az a pasi, aki megfelelve az elvárásaidnak, révbe ér melletted.
2016. aug. 31. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

A tudatos okok mentén kéne elindulni és pszichológussal megbeszélni. Vagy valakivel beszélni erről, akiben megbízol.

A fétiseket igenis lehet gyógyítani. Nem könnyen. Sokszor elég lehetetlennek tűnik. Megvannak az ember lelkének a mélyén az okai egy fétisnek is, ezeket az ember általában nem látja, vagy sokszor nem áll készen arra, hogy ezeket az okokat kiderítsék, ilyen irányú beszélgetésekre nem állnak készen. Ezért mondják sokan, hogy nem gyógyíthatók.

2017. aug. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!