Hogyan tudok megszabadulni egy sráctól?
Figyelt kérdés
( kb fél éve ismerem... egy szórakozó helyen ismertem meg nyáron, csak a lakhelyünk között van kb 120 km...egy időben napi szinten keresett.. írt üzenetet találkoztunk párszor...de csak szexet szeretett volna... azt nem h a barátnője legyek... aztán vagy 3-szor lezártuk, de egy idő után mindig megkeresett... szeretnék megszabadulni tőle, mert egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi meg a szövegeire sem, mert én többet szerettem volna... vagy nagyon sok szabadideje van és nem tud mit kezdeni vele, vagy egyszerűen megint nem jött össze neki egy csaj?! ) ötletek, h ilyenkor mi a legjobb megoldás???2015. jan. 16. 21:14
1/6 anonim válasza:
törlöd mindenhonnan, ha telón hív nem veszed fel. elkerülöd
2/6 anonim válasza:
120 km van köztetek, ne hülyéskedj már.. ne írj neki, szard le ha ír..
3/6 A kérdező kommentje:
teljes mértékben igazad van a 120 km az tényleg sok... és nem ér annyit a srác, h az időmet pazaroljam rá még
egyszer...
2015. jan. 16. 21:59
4/6 anonim válasza:
Én inkább korrekt lennék, és megmondanám, hogy nekem ez a kapcsolat így, ebben a formában nem kell, a jövőben legyen szíves, ne írjon.
5/6 A kérdező kommentje:
eddig is sztem én voltam a korrektebb ebben az egészben
2015. jan. 16. 22:39
6/6 anonim válasza:
Ez nem zárja ki, hogy a végén is az légy, hacsak nem szándékot megbántani a srácot, de az nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!