Szerintetek nagyon bunkó volt ez a sráctól?
Figyelt kérdés
Leveleztünk késő éjjel, és felhúzta magát azon, amit írtam. Majd megkérdezte: "Amúgy mit csinálsz ilyenkor, be vagy b...va?" Nem voltam még soha beb...va, és nem is leszek… Fáj, hogy így beszél hozzám :(2014. júl. 13. 02:23
1/12 anonim válasza:
így nem lehet debuggolni, kéne a teljes beszélgetés hogy ez a reakció mire jött
3/12 A kérdező kommentje:
Első! Hidd el, semmi oka nem volt ilyet feltételezni. Olyan dolgot írtam, ami sérti az ő egóját. Akkor már jogos egy férfinak ilyet írnia egy nőnek?
2014. júl. 13. 02:36
4/12 anonim válasza:
ezért mondom hogy ez csak az egyik oldal véleménye de lehet nem akart sértő lenni,ilyet én is szoktam kérdezni ha valami elég lehetetlen dolgot kapok hirtelen
5/12 anonim válasza:
Igen, van akinek ez szavajárása!
Nem a legszebb de sztem nincs mögötte rossz szándék.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg mindenképpen sértegetni akart valamivel, sajnos. Bár egy ilyen emberrel szemben ez nevetséges, mint én. Komolyan közöm sincs a piáláshoz… Ti szóba állnátok vele még?
2014. júl. 13. 02:46
7/12 anonim válasza:
egyszerű, megírod neki hogy nem tudod hova tenni és beszéljétek meg mi volt ez. egyből meg van oldva a dolog.
8/12 anonim válasza:
Ez nem volt nagyon bunkó tőle.
Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? Komolyan. Mert ha egy ilyenre ez a reakciód..
9/12 anonim válasza:
Túlreagálod. Nyugodj le, és beszéld meg vele, hogy ez rosszul esett neked. Különben is, ha valaki alaptalanul sérteget, akkor miért veszed magadra egyáltalán? :) Szedd össze magad, mert ennél sokkal durvább dolgokat is mondhatott volna, vagy tehetett volna veled. Ezt úgy mondom, hogy én is elég érzékeny vagyok, de tanultam a hibáimból. Nem kell mindent a szívedre venni, Pláne ha nem érzed jogosnak. :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem te még nem nő vagy, hanem kislány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!