Nők/lányok! Mi volt a legviccesebb, legtrógerebb, legszánalmasabb leszólítás, amit valaha is kaptatok egy férfitől/sráctól?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 18:10
1/5 anonim válasza:
Rossz helyen kérdezed.Nem látod a többi kérdést?
2/5 anonim válasza:
"Szia! Van egy 500-asod? Vennék belőle neked virágot!"
És mindet teljesen komolyan... :D
3/5 anonim válasza:
Leggázabb: Szia Most vertem ki de már megint úgy áll mint a cövek! Játszunk 1 et cicus? -Nem játszottunk...
4/5 anonim válasza:
"Szia cica!nagyon fázik a farkam,úgy tudom a lányoknak van egy helyük,ahol megmelegíthetem szegénykét.szabadna?"
5/5 anonim válasza:
"Jó lenne, ha ismernének valahonnan"
"Ne szaladjon el úgy a hölgy, mert lenne önnek egy nagyon komoly, szexuális jellegű ajánlatom"
(Rossmannba menve) "Melyik testrészedet kívánod ápolni?"
(ez már azután volt, hogy finoman jeleztem, hogy van párom és nem igazán szeretnék vele beszélgetni) "Megyek majd Varsóba, hotelszobában fogok megszállni, jó lenne, ha lenne ott mellettem egy nő vagy kettő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!