Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsunk le egy...

Hogyan szólítsunk le egy idegen lányt az utcán (esetleg máshol. ) és mit mondjunk neki hogy ne nézzen teljesen hülyének? :D

Figyelt kérdés
Tegyük fel megyek az utcán és meglátok valakit aki tetszik, hogyan tovább?

2014. dec. 8. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nézz ki jól!
2014. dec. 8. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy!

Tegnap volt itt egy kérdés, ahol a kérdező elmesélte, hogy egyszerűen köszönt egy idegen lánynak, amaz meg élből tökön rúgta.

2014. dec. 8. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

2:

És gondolom saját tapasztalataid meg nincsenek a témában, amikről beszélhetnél.

Kérdező:

A nagy trükk, hogy nem olyan ostoba módon kell odamenni egy lányhoz, hogy egyből azzal nyitsz hogy tetszik neked vagy hogy meg akarod ismerni.

Pl. ha utcán vagy, akkor megkérdezed hogy tud-e a közelben kisállat kereskedést. Aztán ebből alakítasz ki egy beszélgetést, ami során megkedvelteted magad és elkéred a telefonszámát. Ha szupermarketben vagy, akkor megkérdezed valami kosarában lévő áruról hogy az szerinte jó-e, mert te is akarsz olyat. Ha ruhaboltban vagy, akkor odasétálsz hozzá valami nagyon hülyén kinéző ruhával és megkérdezed hogy szerinte az jól állna-e rajtad. Ha a buszon vagy, akkor megkérdezed hogy ez a busz merre megy.

Ezekből ha vannak minimális kommunikációs képességeid, simán ki lehet hozni egy 10-20 perces beszélgetést, ami során megkedvelteted magad vele és a végén megadja a számát. Persze ez nem azt jelenti hogy minden lány megadja, akit megszólítasz, de ez egy jó módszer ismerkedni. 10 megszólításból én 3-4 telefonszámot szoktam kapni.

2014. dec. 8. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is "készítsd fel", hogy oda fogsz menni hozzá. Diszkréten felveszel vele némi szemkontaktust :) Ez neked is segítség, hogy egyáltalán érdemes-e odamenni. Ha annyira elvan magában, hogy vissza sem néz, vagy elkapja a tekintetét és még hátat is fordít, esetleg forgatja a szemeit, vagy 'mit bámulsz'-al reagál, akkor hagyni kell.

De ha akár másodpercekig elidőztök egymásra nézve, esetleg elmosolyodik (ezt te is megteheted), vagy feléd is fordul, vagy ha el is kapta a tekintetét, de visszapislog mégis, akkor már szinte akármivel odamehetsz.

Útbaigazítástól kezdve megkérdezheted milyen zenét hallgat ha füles van rajta. Vagy érdeklődhetsz merre megy, és mondjuk mond akármit a "haza"-n kívül arról máris lehet dumálni.

Választhatod a nem kertelős taktikát is. Egyszer moziban egy nagyon kedves és dekoratív csajszi szolgált ki a pénztárban, de kivel még kétmillióan álltak mögöttem a sorban, ezért csak fizettem és mentem. Gondolkodtam mit lehetne tenni, hogy szóba elegyedjek vele, és azt találtam ki, hogy otthagyom az esernyőmet a teremben, hátha amikor visszamegyek érte lesz alkalom. A terv bejött, szerencsém volt és ő adta vissza az esernyőt, és ott elmondtam, hogy ezt én nem véletlenül hagytam ám itt, és ha már így alakult volna-e kedve meginni valamit műszak után. Sajnos nem volt kedve, de jófej volt, végül nevettünk egyet, mert "legalább megpróbáltam" :)

Szóval így is lehet. Légy kreatív! :)

2014. dec. 8. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:

4:

Jó a hozzáállásod, meg hogy már alapból odamersz menni, ezzel is jobb vagy mint 10-ből 9 férfi, de ezen túl én azt tapasztaltam hogy ezek a nagyon közvetlen dolgok nem igazán működnek:

Pl. megkérdezni milyen zenét hallgat

vagy elmondani neki hogy szándékosan hagytad ott az ernyőt

Próbáltam ezeket is, de szerintem sokkal jobban működnek, amikor a lány nem látja rajtad az elejétől hogy érdeklődsz iránta. Egy tök semleges, ártatlan dologgal érdemes nyitni (az útbaigazítás jó, amit mondtál), pl. amiket említettem a 3-as válaszban.

A lányok jobban szeretik szerintem ha azt hiszik valamilyen "csoda" vagy "véletlen" folytán hirtelen megkedvelnek téged, miközben csak egy ártatlan kérdéssel kezdődött a dolog. Tehát nem kell megtudniuk egyáltalán, hogy azért mentél oda hozzájuk, mert ismerkedni akartál velük, csak hogy mondjuk olyan jót beszélgettetek, hogy a végén te is megkedvelted és ezért kérted el a számát.

Mondom, nekem ez a kevésbé közvetlen kezdés sokkal jobban bevált, mint a korábbi "szeretnélek megismerni" vagy "nagyon tetszel" típusú nyitások.

2014. dec. 8. 10:32
 6/7 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Hogy ne nezzen hulyenek muindenkepp valamii ertelmeset mondj.
2015. jan. 13. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötleteket írtatok! :)
2015. jan. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!