Lányok, hogyan reagáltok/reagálnátok, ha valaki idegen fiú leszólítani titeket?
Sokan mondják, hogy csak oda kell menni egy lányhoz és megszólítani, a többi úgyis jön magától. A másik fél véleményére lennék kíváncsi. Soha nem próbáltam. Hogyan reagálnátok és mi a véleményetek arról, ha valaki mondjuk buszon/vonaton, egy város főterén, egy plázában vagy akárhol leszólít ismerkedés szándékával?
Én 19/F vagyok, de igazából bármelyik korosztály válasza érdekel és férfiak tapasztalata is, aki már ismerkedett/próbált így ismerkedni.
Számít az első benyomás(mennyire igénye/ápolt)
Aztán a beszédstílusa
És csak ezek után nézem a külsőt
Ha korban illik hozzam akkor számcsere
Ha szimpatikusnak tűnik, és nem valami béna "felszedős/leszólítós" dumával jön, akkor szívesen beszélgetek vele. Sőt! Még örülök is, mert én túl félős vagyok odamenni bárkihez. :) És az is imponál, hogy meg mer szólítani, mert tudom milyen nehéz helyzetben van, ezért mindenképpen rendes lennék vele.
16/L
Nekem is egyszer volt egy barátnőm pár hétig és akkor kellettem mindenkinek, de előtte sem és azóta sem senkinek :D
Van valami általános téma, ami jó eséllyel bejöhet? Mert hát ugye egy idegen nő érdeklődési körét nem igazán tudom, viszont nem is az időjárásról szeretnék vele beszélni. Van valami téma, amivel érdemes lehet indítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!