Lányok,15-20-ig. Hol és hogyan szólítsunk le titeket mi fiúk?
Figyelt kérdés
Buszon "szabad"? Utcán? Van olyan hely ahol nem tanácsos, nem örülnétek neki? Egyenesen mondjuk ki, hogy tetszetek, szeretnénk titeket megismerni, vagy találjunk ki mindendfél ál sztorit?
Bocs, hogyha kicsit össze-visszaság lett, de álmos vagyok. :)
Korotokat mindenképp írjátok oda, köszönöm. :)
16/F
2014. nov. 7. 21:56
2/11 anonim válasza:
gondolom ha nincsenek egyedül olyankor nem szeretnék gondolom
3/11 anonim válasza:
a szar ebben hogy a buszon.. ha megszólítod .. szia tetszel szeretnélek megismerni rögtön az egész busz figyelme odaszegül .. mert általában mindenki csendes ücsörög a buszon ..:/ :(
4/11 anonim válasza:
Harmas igazad van..en is tok sokat gondolkodtam h ugy odamennek mar egy lanyhoz a buszon..aztan meg nagyobb gaz lehet ha ket szo utan lepattint ott helyben:D
5/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdeztem, hogy mit hol hogyan.:)
2014. nov. 7. 22:05
6/11 anonim válasza:
Józan paraszti ésszel gondolkodva, ha tetszik a buszon egy lány, akkor utazz addig, amíg le nem száll és szállj le vele te is és kezdeményezz immáron az utcán nála! Akkor nem figyel rátok senki.
7/11 A kérdező kommentje:
Eeeejjh. Nem a busz a lényeg, hanem hogy milyen kezdeményezést szeretnek a lányok. Odamegyek, és mondom, hogy tetszel nekem, meg szeretnélek ismerni, vagy pedig mennyi az idő.. már megint esik az eső stbstb.
2014. nov. 7. 22:36
8/11 anonim válasza:
Multkor baratnommel volt h leszplitottak h : te annyira gyonyoru v vagy!adhatok egy puszit? -erre baratnom : ha puszit adsz tokon ruglak!persze ezt mind rohogve es utana leszallt a buszrol :D. Nemtom en virulnek ha azt mondanak h : szia csak azt akartam mondani hogy gyonyoru vagy! Nincs kedved meginni wgy kavet?:) de ilyen velem nnemfog elofordulni.xd udv.16L
9/11 anonim válasza:
6-os
Te aztán okos vagy. Mi van ha a lány a semmi közepén lakik és az utolsó busz volt az, amivel ment?!
Ha buszon szeretnél ismerkedni, akkor vagy ülj mellé, vagy írj neki egy cetlit.
10/11 anonim válasza:
a legjobb ismerkedni suliban vagy munkahelyen ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!