Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gimis srácok! Milyen dumával...

Gimis srácok! Milyen dumával szoktátok leszólítani az iskolában a csajokat?

Figyelt kérdés
16/f

2014. nov. 29. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hallom h beszélnek vkivel vagy egymással, ha szerencsém van akkor olyan téma amihez hozzá tudok szólni és máris velük beszélgetek... Pl. jajj láttad tegnap az xy című filmet? - Igen, de elfelejtettem h ki játssza a főszereplőt... - Én is láttam ezt a filmet, egyébként xyz-nek hívják. Nektek h tetszett a film?

Ennyi. Ezt ellehet játszani zene klippel, facebook posttal, tananyaggal, könyvvel, kutyafajtákkal, macskákkal, tabletekkel, telefonokkal, számítógéppel, egy korábban történt eseménnyel (pl. szalagavató, buli)... Akármivel.

És ekkor még nem vagy rámenős se és görcsölni se kell annyira h figyeld a helyzetet mikor jó mikor nem leszólítani...

(Mindezeket írom neked úgy, hogy eddig senkit nem szólítottam le. Akikkel volt vmilyen kavarásom vagy osztály társam volt vagy ismertem.)

2014. nov. 29. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:
hát az a baj h nekem is csak olyannal volt akit ismertem, és akit kinéztem magamnak 1 évfolyammal lentebb jár és még sosem beszéltünk, de azért köszönöm a válaszod :)
2014. nov. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!