Ma láttam életem nőjét de nem mertem leszólítani mert rám nézett aztán simán el mintha nem is érdekelném, mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 19:58
1/6 anonim válasza:
El kellett volna menned enni egy finom gyrost. De nyugi, még megteheted :)
2/6 anonim válasza:
Nyugi ilyenkor az emberek vetnek egy pillantást a másikra röpke perc alatt végiggondolják milyen életük lehetne vele, aztán mennek tovább és vége.
3/6 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy nemigen kölcsönös a vonzalom, sajnos. :( Valójában ilyenkor felesleges azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha! Szerintem felejtsd el a lányt. Egyszer jönni fog majd egy másik lány, aki megejt neked egy kedves mosolyt és őt nem szabad kihagynod, mert akkor utána jogosan tipródnál, így viszont nincs értelme őrlődni. :)
4/6 anonim válasza:
Ez kemény, én is tudom milyen érzés. Én sem tudnék odamenni ezek után. Nem is tudom melyik a rosszabb, ha észre sem vesz, vagy ez.
5/6 Buford Tannen válasza:
Hát majd megpróbálod legközelebb!
6/6 anonim válasza:
Ilyen töketlen barmot. Figyu!!! Először is tanulj meg magyarul, mert a kérdésedben olyan nyelvhelyességi hibát ejtettél, hogy ez már fáj. Így tutira nem tudod megszerezni, ha nem tudsz rendesen beszélni. Másodszor légy férfi! Ha most nem mered megszólítani akkor kielégíteni se tudod. Jól jegyezd meg. Harmadszor, ha meglátod rögtön egyből szólítsd le.
HA EZEKET NEM TUDOD BETARTANI ÍGY SOSE LESZEL FÉRFI!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!