GYÁVÁK VAGYTOK ÉS CSAK A KIFOGÁSOKAT KERESITEK! A 12-ES VÁLASZOLÓNAK IS EZT ÜZENEM, GYÁVA VAGY, ÉS A KIFOGÁSAID MÖGÉ BÚJSZ. A LEGSZEBB LÁNYOKNÁL IS LENNE ESÉLYETEK, HA NEM LENNÉTEK ILYEN ELFUSERÁLTAK! SÍRDOGÁLJATOK CSAK, ÍGY SOSE LESZ BARÁTNŐTÖK!
Szerintem tipikus aspi gondolkodás. Tán maga se tudja. Olvass utána, ha érdekel. Bántani nem kell érte, nem tehet róla. Ha bántod, te se vagy jobb. Vagy egy vak embert berúgnál a villamos alá, mert nem tetszik, hogy vak?
2014. okt. 6. 22:20
4/26 anonim válasza:
Te komolyan egy kommenten húzod fel magad? hújjajj bajok vannak.
2014. okt. 6. 22:21
5/26 anonim válasza:
Szerintem is igaza van a 12-esnek.
L
2014. okt. 6. 22:22
6/26 anonim válasza:
itt most senkinek sincs igaza! aki nem próbálkozik az eleve elbukott. ugyanakkor alap esetben sok jóra nem kell számítani egy ilyen leszólításnál. annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy tököt kell növeszteni!
7/26 anonim válasza:
Nem tudom mit zavar ez téged.
8/26 anonim válasza:
Az a vicc,hogy teljesen igaza van.Valóban így működnek manapság a dolgok,ha egy srác nem jóképűnek születik.Mert akkor aztán csak a megalázást,elutasítást kapja.
Próbáld ki egyszer ugyanazzal a lánnyal,először állítsa meg egy átlagos kinézetű srác,nézd meg a reakcióit.Majd utána ugyanezt a lányt állítsa meg hasonlóan egy "jóképű" gyerek,és nézd meg ott mit fog reagálni a lány. :)
2014. okt. 6. 22:23
9/26 anonim válasza:
Gyávaságot kiabál egy lány, akinek csak ülnie kell a kis popóján, és várni. Még a végén megsajnálom. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!