Felhúztam magam, ez most komoly? Ezért nem meritek pasik leszólítani a lányokat?
A 12-es válaszoló komolyan gondolja amit ír, vagy ez egy hülye troll?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__616..
GYÁVÁK VAGYTOK ÉS CSAK A KIFOGÁSOKAT KERESITEK! A 12-ES VÁLASZOLÓNAK IS EZT ÜZENEM, GYÁVA VAGY, ÉS A KIFOGÁSAID MÖGÉ BÚJSZ. A LEGSZEBB LÁNYOKNÁL IS LENNE ESÉLYETEK, HA NEM LENNÉTEK ILYEN ELFUSERÁLTAK! SÍRDOGÁLJATOK CSAK, ÍGY SOSE LESZ BARÁTNŐTÖK!
Dehogy van igaza!
Gyerekek, tessék szépen csajozni, meg pasizni!
Amikor még nem volt közösségi média, nem otthon csorgattuk a nyálunkat a csajok profiljait lesve, hanem felszedtük őket és együtt jártunk velük. Csókolóztunk, lefeküdtünk egymással.
És igen, odamentünk hozzájuk a buszon, az utcán, a boltban, a szórakozóhelyen, a strandon, bárhol.
ÉLJETEK!
35/F
A 12-es válaszolónak az ottani válaszában a "Boltos dologgal" nem értek egyet.
De a mai világban, sajnos az első kettő nagyon is igaz. Ritka amikor nem. iphone meg telefon a mindenem...
10 éve még nem így volt amikor még 20 éves voltam...érdekes...
Sajnálom kedves Kérdező, de én is azt hiszem, hogy a 12-es válaszolónak igaza van.
Kár felhúznod magad, ő egyszerűen csak a konkrét kérdésre adott választ.
Az eredeti kérdésben 3 elég szerencsétlen helyszín /busz, utca, bolt!/ lett megadva, és ha a szívedre teszed a kezed, akkor mint lány/nő még Te sem szeretnéd, hogy azokon a helyeken leszólogassanak vadidegen férfiak.
Azt hiszem más helyszíneknél /szórakozóhely, könyvtár, munkahely stb .../ más választ is kaptál volna tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!