Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell egy lányt leszólítan...

Hogy kell egy lányt leszólítani utcán?

Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel megyek az utcán látok egy csajt aki tetszik odamegyek és mit mondjak neki?Elég hülye vagyok ehhez,meg eddig nem is nagyon érdekelt.16 vagyok ha ez számít.

2014. okt. 24. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Jó a segged ge.c.i kő kóla?
2014. okt. 24. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha meg akarod tartani az egyébként is ingatag önbecsülésed még utolsó, apró morzsáit attól, hogy gúnyos kacajok kíséretében legyen kíméletlenül széttaposva azon kiszemelt lányok által, akkor jobban teszed, ha nem alázod meg magad azzal, hogy odamész kinyilvánítani a tetszésed irántuk.
2014. okt. 24. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen egyetértek a 2-es válaszával.A szexuális forradalom előhozta a nők legrosszabb énét.A hatalmaskodási,uralkodási kényszerüket.Élvezik,ha megalázhatják a pasikat és porba tiporhatják a maradék önbizalmukat is.
2014. okt. 24. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Csak úgy odamenni ismeretlen csajokhoz, az nagyon gáz, szóval NE tedd, ha nem akarod magad szénné égetni. Hidd el a sok mai lotyó nem ér annyit.
2014. okt. 24. 22:43
 5/9 Tomi54321 válasza:
Szerintem mindenki rossz tanácsokkal lát el itt téged.:d Hétfőn volt egy lány akivel egy környéken lakunk és ahogy leszálltam a buszról az járt a fejemben,hogy "Miért ne?".Leszolítottam és azóta járogatunk (kavarunk).
2014. okt. 24. 22:47
 6/9 anonim válasza:

- He',te!

- E'n?

- Nem te, a szebbik!

2014. okt. 25. 00:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a következőt szoktam mondani, ha helyzet van:

Sziabocsineharagudj, nincs egy kis apród?

2014. okt. 25. 00:43
 8/9 anonim válasza:
Szia. Mennyi?
2014. okt. 25. 00:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia Szöszke!

Jössz egy röpke gyömöszre?

2014. nov. 11. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!