Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akartok semmi komolyat a sráctól, mennyi idő ismeretség kell ahhoz hogy pl leszopjátok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 15:09
3/17 anonim válasza:
KB 1 hónap.. Ennyi idő alatt azért kiderül hogy el tudnék vele képzelni szexkapcsolatot.
4/17 anonim válasza:
Egy kis online csetelés és utána 10 perc az első randin.
5/17 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagyok részeg. Általában 5-10 perc beszélgetés, negyed óra tánc, aztán leszopom valahol.
6/17 anonim válasza:
#3 azért elég olcsó egy riherongy lehetsz. :D
7/17 anonim válasza:
Gyönyörű társadalmunk van..
Én elbújok " szégyenkezni ,, mert csak a páromét kapnám be..!! Értelem szerűen nem vagyok alkalmis..
De ha 5 perc cumi kell csak, miért nem mentek fizetőshőz.?? Az a nő meg aki nem akar kapcsolatot, miért nem keres egy hosszabb távú dugópartnert.?? Jobb mint az 5- 10 perces randik.
8/17 anonim válasza:
#3:
Szexre nem várnék egy hónapot, nemhogy egy szopásra :-P
10/17 anonim válasza:
Én miért nem ismerek ilyen kis szopógépeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!