Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Olyat szoktatok, hogy párotokkal alszotok, felébredtek reggelés leszopjátok és arra kel fel (ez nem fontos) és csak enny leszopjátok, kielégítitek aztán mentek a munkába?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 17:46
1/10 anonim válasza:
Ha lenne pasim, minden reggel megtenném vele. Valahogy ez a fétisem. Imádom adni.
2/10 anonim válasza:
Most szingli vagyok,de egyébként kapcsolatban rendszeresen csinálok ilyet :) Olyan jó érzés ezzel kelteni.Persze a legjobb,ha utána van időnk még szexelni is:D De ha nincs,az sem gond;)
20N
3/10 anonim válasza:
Ilyen ébresztőnek én is örülnék... :D :)
4/10 anonim válasza:
Én is gyakran szoktam ezt csinálni, ha van barátom. Amúgyis merevedése van reggelente szóval rá lehet kapni egyből. 21/L
5/10 opened paradise válasza:
Pusztán kíváncsiságból,első:
Mennyi privit kaptál?:D
6/10 anonim válasza:
Az enyémnek kedvfüggő. Eddig csak párszor próbáltam. Egyszer hagyta, egyszer elfordult, hogy hagyjam aludni, miért ilyenkor találom ki. Máskor az hogy nagyon kell pisilnie. De olyan is volt, hogy megdugott :D
7/10 anonim válasza:
Én minden reggel így költöttem a barátom mikor együtt voltunk...
8/10 anonim válasza:
Mi általában egyszerre szoktunk felkelni, és ha valamelyikünk ilyenre vetemedik, akkor annak nem szokott itt vége lenni. :)
21/N
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen párt szeretnék! F/60
10/10 anonim válasza:
Volt már ilyen persze. Alapból ha áll a pasinak álmában, és erre a látványra ébredek, akkor nehéz megállni, hogy ne hajoljak oda és nézzem meg közelebbről. Aztán onnan már ösztönösen jön a többi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!